Sykdommer som tur eviggrønne trær brun

September 12

Eviggrønne trær som Gran, furu og einer er mottakelige for sykdommer som forårsaker browning av treet. Eviggrønne trær kan oppleve browning som følge av vinter skade, aldring og tørke understreker også.

Smittsomme sykdommer

Ifølge University of Illinois forlengelsen, brun flekk er en evergreen infeksjonssykdommer som forårsaker p tap, browning og senere døde treet. Brun flekk vanligvis starter nær vekst på nordsiden av treet og fungerer oppover. Strikkes kastet forårsaker nål tap og browning av nåler på årets nål vekst.

Noninfectious sykdommer

Noninfectious sykdommer også forårsake browning av evergreens. Mites skade evergreens som forårsaker dem til å bli brun. Denne skaden kan se ut som en smittsom sykdom, men det er resultatet av skjerv fôring på trærne. Gran midd angrep vanligvis eviggrønne trær, ifølge University of Illinois forlengelsen. Evergreen nåler dør, snu brun samtidig. Dette er ikke en smittsom sykdom, men en vanlig del av aldring. Vinter skade ofte forårsaker browning av evergreens resultat av snø og is skade.

Kontroll

Riktig identifisere årsaken til brunet i eviggrønne trær er nøkkelen til behandling av sykdom eller tilstand. North Dakota State University sier at kulturelle kontroller er ofte tilstrekkelig i å hindre alvorlige eviggrønne skade fra sykdommer. Opprettholde eviggrønne helse og gi tilstrekkelig utlufting er to måter å forebygge sykdom. Imidlertid kan kjemiske behandlinger som soppmidler være nødvendig hvis skaden er alvorlig.