Sykdommer som kan angripe utendørs planter

July 11

Sykdommer som kan angripe utendørs planter

Utendørs planter spesialtegnet til et hjem og er ofte dyre å kjøpe og opprettholde, så det er viktig å holde dem friske. Plante sykdom er en av de viktigste årsakene til utendørs planter, en kostnad som folk flest ikke vil, og at de vanligvis kan unngå. Lære tegn og symptomer på noen vanlige anlegget sykdommer; tidligere du er klar over et problem, jo raskere kan du forholdsregler å fastsette den.

Svart rot råtne

Svart rot råtne skader roten av anlegget, hindrer dens evne til å absorbere næringsstoffer. Gult blad vekst er ofte et tegn på denne sykdommen. Røttene av planter infisert med svart root råte er svart, grå eller natur, i motsetning til hvit røttene av friske planter. For mye fuktighet og ekstreme temperaturer er to faktorer som forårsaker en plante å utvikle svart rot råtne. Soppmidler bekjempe effektivt denne sykdommen hvis brukt som et forebyggende tiltak eller ved første tegn på infeksjon.

Pulveraktig mugg

Pulveraktig mugg kan oppstå på mange typer planter og er preget av en pulveraktig hvit sopp på anleggene lavere blader. Bladene kan bli vridd før de vil og dø. Planter utsatt for høy luftfuktigheten i natt og lav relativ fuktighet i løpet av dagen er mer sannsynlig å utvikle denne tilstanden. Soppdreper program hjelper hemmer spredning av pulveraktig mugg.

Dunete mugg

Dunete mugg vanligvis vises først på undersiden av plantens blad og kan ha en blåaktig farge. Gule flekker vises på toppen av bladene og infiserte bladene noen ganger blitt vridd og deretter dør. For å hindre dunete mugg, sørge for plantene dine får god luftsirkulasjon slik at bladene kan raskt tørre etter regn eller vann. Plantene dine bli infisert, behandle dem umiddelbart med en soppdreper.

Rhizoctonia

Rhizoctonia, som er en sopp, forårsaker rot og stammen råte. Det liker varm og fuktig jord. Planter infisert med denne soppen vil midt på dagen, og du vil merke stamme råte nær jord linjen. Når denne soppen begynner å vokse, det vanligvis sprer seg raskt, så det er viktig å behandle anlegget med en soppdreper snarest du legge merke til sin utvikling.