Sykdommer i Scarlet eiketrær

July 24

Scarlet eik er et stort tre som ofte brukes for landskapsarbeid på grunn av sin skjønnhet og verdi i en trestruktur. Det er kjent for sine spektakulære farger høsten. Raskt voksende og tolerante av bymiljøer, det er utsatt for noen sykdommer og lidelser.

Hjertet Rot

Hjertet rot, en fungal sykdommen som kan påvirke Scarlet oaks, råtner ved, som den sentrale kjernen av treet. Soppen Stereum gausapatum er den vanligste årsaken til hjertet råte. Rot inn gjennom et sår i treet, for eksempel mangelfull gren eller et hull forårsaket av skade. Relativt spinkle barken Scarlet eik tendens til å gjøre treet mer mottakelig for oppføringen. Hjertet råte vil til slutt drepe treet. Forekomsten av hjertet råte kan reduseres ved vanlig beskjæring og unngå unødvendig bark skade. Hvis et sår oppstår, vattpinnen det med en 70 prosent alkohol løsning eller skjellakk umiddelbart. Dette vil redusere mulighetene for soppen inn treet.

Oak Wilt

Oak wilt er en soppinfeksjon forårsaket av sopp Ceratocystis fagacearum. Det er en dødelig sykdom og kan drepe en Scarlet eik som en måned. Soppen flytter inn i vann-drive fartøyene av eik og plugger dem. De første tegnene på distress er farget, blek blader, etterfulgt av wilting og browning. En mørk fungal matte vises på Barken av treet. Infiserte trær må ødelegges. Når viser symptomene, er det for sent å redde treet. Den beste måten å forhindre oak vil er å ødelegge infiserte trærne så de ikke infisere andre, bryte rot tilkoblingen mellom et sykt tre og sunne trær, reparere sår til et tre umiddelbart og styrke trærne gjennom befruktning.

Høst Cankerworm

Høst cankerworms (Alsophilia pometraia), kjent som "inchworms," mai angrep Scarlet oaks. Den unge Larven av høsten cankerworm ville chew hull i bladene på treet, forårsaker skade på området mellom de lille venene av bladene. Cankerworms vil ofte defoliate en hele treet. Når stede, feed de på bladene på treet fra oktober til begynnelsen av desember. Cankerworms er grå i fargen og omtrent 1 tomme på lengden. Feller cankerworms i en effektiv strategi å redusere skader. Stammen av Scarlet eik kan være bundet med en klissete lim. 2 til 3 prosent sovende hagebruk olje spray er effektive i å drepe eggene til høsten cankerworm.

Blad Scorch

Bakteriell blad scorch angrep ofte Scarlet oaks. Det er forårsaket av bakterier Xyella fastidiosa. Symptomer inkluderer blader dør langs margene, vanligvis i midten av sommeren. Blad kantene vil bestå av rødlig og lys brun vev, som fører dem svidd. Sykdommen er først og fremst et estetisk problem og forårsaker ikke varige skader til treet når sesongen ender. Det kan imidlertid forårsake treet til å bli mer utsatt for andre skadedyr, som borers og cankers. Trær kan administreres med mulching, vanning og gjødsling å styrke dem.