Sykdommer i Cherry Laurel

July 2

Sykdommer i Cherry Laurel

Cherry laurel (Prunus laurocerasus), også kalt engelsk laurbær, vokser i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 6 til 8. En allsidig busk, det kan være dyrket som en hekk, naturlig privat skjermen eller en sengetøy plante. Har blader som bo grønn året og aromatiske blomster som vike for små, kirsebær-lignende frukt ettertraktet av fugler, men ikke velsmakende for mennesker. Denne krypende busk er minst utsatt for sykdommer av Prunus arter, men ikke plantet i godt drenering jord det kan ha problemer.

Buckshot blader

Hvis bladene av din cherry laurel ser som om noen skjøt dem med en BB pistol, kan treet lide av skudd-hulls sykdom. Denne sykdommen har en sopp og bakteriell form. Sopp form overvintrer i sprekker på avdelinger eller lesjoner i knopper og blader. Når det regner, er sopp spredt på unge blader der de eventuelt danner brune flekker. Over tid faller av disse stedene ut, forlater uregelmessige hull. Bakteriell form av skudd-hulls sykdom er også spredt når det regner. Bakterier angi sår på bladet, danner brun lesjoner med gule halos, og til slutt de faller ut. Berørte bladene vil fortsette å vokse, men hvis de er også stygge, du kan beskjære bort noen av bladene uten vekt anlegget. Desinfiser pruners for å unngå å spre sykdommen.

Pulveraktig blader

Mange arter av planter er utsatt til pulveraktig mugg og cherry laurel er intet unntak. Sykdommen starter som hvitt pulver-lignende stoff på store eller små deler av bladene. Over tid vil det hvite området visner og dør, forlater uregelmessig-formet hull i bladet. Berørte kantene vises ujevne som om skadet fra chewing insekter. Pulveraktig mugg er forårsaket av luftbårne sopp som overvintrer på blader på busk eller falne blader. Mugg fjerner vanligvis når været blir tørrere.

Visnet blader

Rot råtne skyldes mikroskopiske patogener som trives i dårlig drenering jord. De forstyrre busks evne til å ta opp vann og næringsstoffer. Berørte laurbær ser visnet selv om jord er mettet. De har misfargede blader og oppleve tidlig blad slipp. Det er ingen kur for rot råtne i cherry laurel. Dersom anlegget påvirkes, bør det være gravd opp og ødelagt. Jord skal erstattes med ny, ren jord, etter grave ut all jord i området rot og kaster den.

Unngå sykdom

Mange cherry laurel sykdommer kan unngås ved å ta noen forholdsregler skritt. Siden mange sykdommer forårsaket av vind-drevet regn, ikke vann fra overhead. Rense infiserte falne blader; pose og kast dem i søpla å hindre overwintering av sykdomsfremkallende sporer og bakterier. I kjøligere voksende soner, plante cherry laurel i full sol. Mange sopp foretrekker lyssky steder og kjøligere temperaturer; plante i solen øker temperaturen og hjelper jorda tørke ut regelmessig. Å forhindre rot råtne, plante i godt drenering jord og bare vann når toppen 3 inches jord er tørre.