Sykdommer i California Pepper trær

June 18

California pepper (Schinus Mølle) trær er ofte funnet i Los Angeles samfunn. De vokser opp til 40 fot høye og opptil 40 fot bred. Til tross for sin skjønnhet krever disse trærne mye Stell og vedlikehold fordi de er sårbar for miljømessige endringer som påvirker deres vekstforhold. Mangel på skikkelig bekymring øker sin mottakelighet for sykdommer.

Armillaria rot råtne

Armillaria rot råtne, også kalt eik rot sopp eller shoestring sykdom, kan påvirke California pepper trær. De infisert med armillaria rot råtne slipp umodne farget blader tidligere enn normalt. Nær toppen og rundt bartre begynne råtnende og til slutt dør. Flekker av sopp omringe treets base. Treet har også mørk, rødbrun, rot-lignende strukturer på sine røtter og rot krone. Sykdommen påvirker lauvtre trær ved å angripe cambial vev av stammen. Som sykdommen utvikler seg, det dreper roten systemet, gjør det umulig for treet for fuktighet og næringsstoffer som trengs for å overleve. Fjerne et tre som viser tegn til armillaria rot råtne og fjerne alle sine røtter, fordi røttene holder sykdommen. Velg California pepper treet arter som er sykdom-motstandsdyktig og unngå plante dem i flom utsatt områder, der armillaria rot råtne er utbredt.

Kunstnerens Conk

Kunstnerens conk (Ganoderma applanatum) påvirker dekorativ trær, inkludert California pepper treet. Det er en form av sopp som angir et tre gjennom sin lesjoner. Når trærne er infisert, begynner frukt organer (conks) å utvikle og stikke utover fra treets bagasjerommet. Conks vokse 2 til 30 inches bredt og 1 til 8 inches tykk, ifølge University of California. Conks er brunt på topp og hvitt på bunnen, men conk blir mørk når skrapt. Soppen forårsaker treets tre å forfalle og råtne, og til slutt treet forgår. Hvis et tre blir skadet, kan du sikre at sine sår er adressert for å forebygge risikoen for kunstnerens conk i. Siden kunstnerens conk svekker en kjerne, treet er ansvarlig å falle og derfor må fjernes når tegn på sykdommen er til stede.

Verticillium vil

California pepper trær kan bli påført med verticillium wilt, en sykdom som påvirker deres vaskulære systemer. Et tre infisert med verticillium vil har flekker av blek grønn, gul eller brun blader. Over tid, dens grener råte og dø. Når bark er trukket tilbake, kan noen ganger mørk flekker finnes på veden. Vann og gjødsle treet regelmessig for å sikre treet er sunn og sterk, som reduserer sjansen for det kontrahering verticillium vil. Inspisere treet for skade om en gang hver fire måneder og sviske døde tre. Fjerne treet viser tegn på sykdommen.