Sykdommer av Aspen trær

October 12

Aspen trær er en type poppel treet. De kan vokse opp til 65 fot i høyden eller høyere. Om det er slik en høy og tilsynelatende frisk treet, leve osp bare å være ca 20 år med flittig og kontinuerlig Stell og vedlikehold.

Typer

Mange sykdommer kan påvirke, og selv drepe, osp trær. Leaf flekker, cytospora cankers, wetwood og Slim fluks er den vanligste funnet på osp.

Symptomer

Tegn på aspen tre sykdommer er nesten så mange som de faktiske sykdommene som pest treet. Leaf flekker kan oppdages av de mørke flekkene på aspen treets blader. Cytospora cankers er utpekt av orange-farget støt på i aspen grener. Wetwood fungerer fra innsiden, tvinge sap (eller Slim) å sive ut av treet.

Årsaker

De fleste aspen tre sykdommer er forårsaket av bakterier og sopp som angir treets sirkulasjonssystemet ved hjelp av et kutt eller åpne sår i skogen.

Kontroll

Kontroll av aspen tre sykdommer avhenger utelukkende av sykdom. Leaf flekker sykdomskontroll krever clearing av alle falne blader å hindre infeksjon og tynning aspen treets grener for å unngå overbefolkning. Cytospora cankers kan bare kontrolleres av helt fjerne infiserte grenene. Det er ingen kur for wetwood, men du kan omadressere flyten av Slim med et rør eller drikke halm.

Forebygging

Det beste forsvaret beskytte aspen treet fra sykdom og insekt angrep er å holde treet sunn og velstelt. Et sårede aspen tre gir bakterier og sopp en åpen invitasjon til bor i den.