Sy rom lagring ideer

April 1

Sy rom lagring ideer

Det er viktig å holde sy rommene organisert ikke bare for din mentale helse, men for sikkerheten til andre. Små barn og kjæledyr kan angi sy rommet og bli skadet av nåler, saks og roterende kniver. Og fordi sy verktøy synes å avbilde rask, er det viktig å ha et lagringssystem på plass. Bruker billig elementer som pegboard og klart lagercontainere, vil du vite hvor alt er - og fortsatt har nok penger for at nytt syprosjekt.

Klare beholdere

Bruk klart arrangører og beholdere av alle størrelser for å lagre verktøy og tilbehør. Du vil enkelt kunne se hva som er inni beholdere uten fjerne dekslene eller åpne skuffer. Små og mellomstore beholdere holder glidelås, knapper, elastisk, nåler, penner og maskinen føttene, blant andre mindre verktøy som kan enkelt feilplassert. Beholdere med lokk er stables, slik at du kan opprette tårn under tabeller eller inne skap å maksimere plass.

Plast Storage kurver

Investere i plast storage kurver for innlevering mønstre oppreist. Merke flere kurver for annet mønster typer, som kjoler, bluser, etc. Du kan bla gjennom mønster topper raskt finne det du trenger for hvert prosjekt.

Veggarmatur

Installere en pegboard på veggen ved datamaskinen og bruke den tråden, sakser og kniver. Bruk tråden rack fra craft store vise tråden på pegboard. Henge små kurver og kroker til å holde skjærende verktøy på pegboard. Installere en ramme rundt pegboard å redusere industrielle utseende.

Henge oppslagstavler for å vise mønsteret instruksjoner, prosjektet flyers, kuponger, stoff Fargeprøver og andre små, lette elementer. Hvis du ikke har plass til en oppslagstavle, må du installere cork strimler.

Skap

Brett stoffer og batting på skapet hyller, og henge spesialitet eller fine stoffer på normale klær kleshengere. Bruk en bukse hengeren henge kutte matter. Lagre stoff rester og garn i en resirkulert plast pose ved å sette inn hengende stangen gjennom begge pose håndtak.