Sy instruksjoner for gardin tilknytninger

February 6

Sy instruksjoner for gardin tilknytninger

Gardin tilknytninger med oppbyggingen av din gardiner legge til figuren din gardiner uten å tiltrekke oppmerksomhet. På den annen side, er kontrasterende gardin tilknytninger en flott måte å legge til en aksentfarge i vinduet behandlinger. Tilknytninger bruker bare en liten mengde stoff, slik at de er et flott sted å bruke kostbart stoff og trim. For å endre utseende, bruk en inneholder til å opprette et moderne asymmetrisk utseende. Uansett hvilken rute du velger, legges tilknytninger et nytt utseende til din gardiner.

Instruksjoner

•Tie et stykke streng rundt din gardin. Juster lengde og til strengen til du er fornøyd med effekten. Merke høyden på strengen på i vinduskarmen med en liten blyant merke.

•Skjære to strimler av stoff og en stripe av grensesnitt 5 1/4 tommer bred og idet lang idet din streng (som du målt i trinn 1) pluss 1 1/4 tommer. Samvirking legger til kroppen din tilknytninger.

•Plugg stoffet strimler og grensesnitt sammen med høyre side av stoffet sammen og grensesnitt på toppen. Sy rundt kanten med en 5/8-tommers søm godtgjørelse. La en 2-tommers åpning på én side for å snu. For å sikre rette hjørner, sy hvert hjørne og, med nålen ned, Heis press foten og snu stoffet 90 grader før du fortsetter sømmen.

•Trim sømmen kvoter til 1/4-tommers. Klipp hjørnene og slår inneholder høyre side ut. Trykk inneholder snu rå kantene i. Slip sy åpningen lukket.

•Sew liten ringer plast til de øverste hjørnene.

Sette inn en kopp hekte på punktet du merket med blyant i trinn 1. Bruk plast ringene for å bryte din inneholder på kroken.

Tips og advarsler

  • Opprette en enkel inneholder ved å klippe et stykke ledningen trim til ønsket lengde og binde på dusk.