Swamp Cooler Tips

April 10

En myr kjøligere er et alternativ til et klimaanlegg enhet hvis du bor i et meget tørt klima. Myr kjølere ta den tørre luften og legge fuktighet, så sirkulere det hele huset så det føles kaldere inne. En takmontert myr kjøligere er best, men vinduet montert enheter er også tilgjengelig. Følg tipsene nedenfor for best ytelse.

Fordamping Pads

Myr kjølere må rutinemessig vedlikehold, starter med fordamping pads. Varme, tørre luften er trukket inn i sumpen kjøligere gjennom pads, som er vanligvis laget av aspen tre barbering, fordi disse er mer motstandsdyktig mot mugg. For å holde din sumpen kjøligere knirkefritt, erstatte pads hver en til to sesonger.

Windows

Myr kjølere trekker varm luft fra utsiden, som betyr at du må la et vindu åpen å holde opp en kontinuerlig tilførsel av varm luft for sumpen kjøligere å bruk; Hvis huset er alle lukket opp, vil ikke det være avkjølt så mye. Også kan luftstrømmen gjennom huset rettes av vinduene du lar åpen eller lukket.

Flyte ventil

Det er en skuff i bunnen av sumpen kjøligere enn holder vannet som vil fordampe for å avkjøle luften flyte ventilen sikrer at det er alltid den samme mengden vann i skuffen. Vannet bør komme opp til like under toppen av skuffen, og flyte ventilen må justeres hvis vannivået er ikke der den skal være. Uten nok vann, sumpen kjøligere kunne ikke kul som effektivt, men med mye vann, du kunne ha noen lekkasje problemer og vann skade.