Swag Valance ideer

June 16

Swag Valance ideer

En swag valance henger over toppen av et vindu i en myk, kamskjell-lignende figur. Dette stoffet vinduet behandling er ofte ledsaget av en '' jabot'', eller hale, på en eller begge sider av vinduet. Om ofte betraktet som en formell vindu behandling, kan swags også være uformelle. Bruke lette stoff, eliminere noen utkant eller trim og sammenkobling dem med skodder eller blindene gir en uformell.

Klassisk

En klassisk swag danner en enkelt halvsirkel over toppen av et vindu. Grasiøs kaster fra swag ofte er kantet med frynser. Klassisk swag er vanligvis styret montert og festet til veggen med L-braketter. For en variant av dette klassisk utseende, bruker du en stang for å holde swag. Drapere swag over Polen, forlate en semi-sirkulære åpne mellom Polen og vindu behandling, som produserer en lettere ser og kan inkludere haler som kommer delvis vei ned vinduet eller helt til gulvet.

Skjerf Swags

Bruk vinduet skjerf for å gjøre en mindre formell swag. Velg et skjerf av lett stoff som har ingen rett eller galt side. Skjerf swags kan være sakte drapert over begge endene av en stang, pakket løst rundt stangen flere ganger til dekke fullstendig eller knyttet i en knute på en eller begge ender å holde det på plass på stangen. Bunnen av skjerf kan søleputt på gulvet eller henge del vei ned vinduet. Dette er en dyr, gjør det selv-vinduet behandling.

Fan Swags

En fan swag er en annen variant av klassiske kamskjell swag. I stedet for myk kaster seg utgjør halvsirkelen, har denne versjonen folder som utstråler fra øverst i midten. Utseendet er mer loddrett sideretning i motsetning til basisversjonen vannrett folder. Den generelle formen, men er fortsatt en swag.

Mas Swags

Festet til toppen av et panel, legger en mas swag et lag av utsmykningen. Denne elegante swag danner et kamskjell som henger om en firedel av veien ned i panelet. Hvis panelene manglende røre swags, er de enkle å legge. Bare sy en sakte foldet halvrunde stykke stoff eller skjerf i panelet, eller knytte den med klipp ringer som henger fra dekorative polakker.