Swag gardin stiler

January 17

Swag gardin stiler

En swag er den mest polerte måten å avslutte en vindu behandling. Fordi en swag innebærer å lage kurver og kaster, vil det vanligvis myke effekten av ren, rett paneler. Swags er ofte laget av luksuriøse tekstiler med frynser, snorer, dusker og andre dekorative elementer. Swags passer i nesten alle rom, men vil bli gjort mindre formell for kjøkken og bad med bomull tekstiler og tilfeldige tilbehør.

Uformell Swag behandlinger

Mens begrepet swag har tradisjonelt brukt bare på drapert elementer, har noen omdøpt buet valances swags. En valance er en egen gardin panel samlet på en gardin stang; de spesielle valances kalt swags er utformet med buet hems og hang over matchende gardiner eller bare windows. Effekten laget er lik en drapert swag, men mye mindre formell. Disse swags er ofte laget av vaskbare stoff, noen ganger i utskrifter og ruter, og er utformet for å brukes i kjøkken, bad og soverom.

Swags drapert over polakker

Den enkleste formen for en swag er en drapere buet over en nakne vindu eller drapery paneler som støttes av en stang. Denne typen swag kan kalles et skjerf fordi den er laget av en enkelt lengde på stoff. Samlinger av stoff i hjørnene kan være uformelle og arrangert for hånd eller fylde kan være sydd inn folder, ligner på pleated gardiner. Den ekstra lengden på skjerfet kan danne sidepaneler av varierende lengde, avhengig av innredningen av rommet. Pole, med eller uten dekorative finials, vises i denne behandlingen.

Strukturert Swag behandlinger

Swags med innebygd struktur er vanligvis laget i stykker: drapery paneler på sidene, swag (enkeltrom, dobbeltrom eller tremannsrom over toppen) og den ekstra lengden av stoff på sidene dannet i en pleated jabot eller en pleated eller samlet cascade. Design av et strukturert swag varierer fra tett pleated turban stil til løst samlet østerrikske swag. Denne typen swag er festet til stangen eller pole slik støtte er skjult.

Variasjoner

Strukturert swag design tilbyr en rekke varianter, men alle formidle en grad av formalitet for vinduet behandling. Silke, damask, jacquard og fløyel passer for swag behandling og kan bli forskjønnet kunstferdig. Swags kan matche eller kontrast med draperier hang med dem. fôr stoffer ofte er utsatt i swag behandlinger. En swag kan være utformet med scalloped kant, lange kaskader eller jabots mellom hver buet del.