Svømmebassenget dekk Plan

August 29

En viktig funksjon i noen svømmebasseng er ytterligere levende og rekreasjon plass du oppretter rundt. Legger til et bassengområde rundt omkretsen av svømmebassenget, opprettes et sosialt senter for alle dine utendørs aktiviteter. Et bassengområde er også en måte å integrere bassenget i landskapet, gir en enhetlig utseende til bakgården. Det er i utgangspunktet tre materialer du kan bruke til å bygge din pool dekk:, kompositt og betong.

Tre basseng dekk

Det minst kostbare materialet for et bassengområde er tre. Vanlige varianter som brukes i de fleste er press-behandlet furu, sedertre og redwood. Trykk behandlet-pine er den rimeligste, men cedar og redwood er mer motstandsdyktig mot råte og forfalle. Bruker tre for dekk planen gir fleksibilitet til å utforme rundt høyde endringer. Dette er spesielt nyttig for skrå bakgårder eller over bakken bassenger. Tre lar deg lage ulike nivåer av rekreasjons plass at enten bygger seg ned eller opp til vannkanten. Den eneste ulempen til tre er at som det aldre det vil tendere til å sprekk og splinter, som ikke er bra for bare føtter. Du kan redusere denne risikoen ved kraft vask og resealing dekk regelmessig.

Sammensatt svømmebassenget dekk

Sammensatt terrassebord materiale er laget av plast og tre fiber. Det kan brukes akkurat som tre i dekk byggeplaner siden beholder samme design attributter. Mens strukturelle rammen av dekk vil fortsatt bli gjort av press-behandlet tre, er sammensatt terrassebord hva vises på overflaten. Rekkverk, spindler, benk seter og andre lagt funksjoner til dekk kan også være laget av kompositt materiale. Redusert vedlikehold er den største fordelen til sammensatte terrassebord. Det vil ikke visne og sprekk som tre og er mer motstandsdyktig mot mugg og mugg. Bare nødvendig vedlikehold ville være sporadisk kraft vask for å fjerne alle bygget opp skitt. En ulempe med sammensatte terrassebord er høyere forhånd kostnadene, men lave vedlikeholdskostnader pleier å oppveie denne faktoren over tid.

Betong svømmebassenget dekk

Når det gjelder i bakken bassengene er vanligste terrassebord materialet konkret. De fleste bassenget pakkene inkluderer en 3-fots betong pad rundt hele omkretsen av bassenget, så det er enkelt å utvide dette området til en større pool dekk design. Motstå tendensen til å begrense størrelsen på konkrete dekk siden det er best å gi deg så mye plass som området tillater. Det vil også være svært kostbart å legge til det senere. Du kan kle opp utseendet ved hjelp av mønstret eller flekket betong. Hver kan brukes til å opprette et utseende som bringer livet og fargene til området.

Et annet alternativ ville være bruk av betong eller murstein utleggere opprette bassengterrassen. De kommer i en rekke former og farger, som lar deg opprette et tilpasset utseende som best passer din stil og smak.