Svømmebasseng sirkulasjon ideer for Intex bassenger

January 5

Svømmebasseng sirkulasjon ideer for Intex bassenger

Intex gjør Easy-settene, rund metall ramme, ovale ramme og ramme over bakken bassenger. Disse bassengene er bygget med tøffe, triple-ply sidevegger, styrke, riktig form og motstand mot gjennomhulling. Disse bassengene, men kan presentere et reelt problem å rydde hvis ikke skikkelig vedlikeholdt med god vannføring. For å holde Intex bassenget vannet klart, må du sørge for at har den tilstrekkelig sirkulasjon.

Svømmebasseng sirkulasjon

Et Intex svømmebasseng trenger et sirkulasjonssystem å rydde og oxygenate vannet og holde bassenget rent. Det kan være en skremmende oppgave å fjerne alle vann fra en pool, men med riktig type basseng sirkulasjonssystem, tømme og fylle bassenget skal bare være en gang-en-sesongen jobb.

Komponenter

En Intex Pools sirkulasjonssystem fjerner partikler og rusk fra vannet og sender den tilbake til bassenget. For å holde vannet rent og sirkulerende optimalt, kontrollere er filtrene klart på alle tider og faktisk fange rusk. Du kan lage et filter av wire å fange svært små partikler eller bare kjøpe dem på et basseng forsyning lagre. Pool kjemikalier, skimmer, viker, pumper, filtre og varme-systemet fungerer sammen ganske effektivt til én komponent pauser, ned forårsaker resten av systemet ikke fungerer.

Funksjoner

Når du vurderer forbedringer bassengets sirkulasjonssystem, vurdere fordelene med et helt sammen filtreringssystem. Vanligvis kan pumper på utsiden enkelt kobles til inntak. Ideelt sett vil du en pumpe som kan støtte flere vedlegg, for eksempel en etasje skimmer eller tyngre sekundære filter hvis du har kjæledyr som liker å bruke bassenget samt.

Sandfilter

En sandfilter er langt, den enkleste og mest praktiske måten å forbedre og vedlikeholde en Intex bassenget systemet. I motsetning til andre typer filtre som må fjernes og renset, kan en sandfilter bare være backwashed i slangen uttaket. En sandfilter likeledes har evnen å fange finere rusk, men med enkel backwash funksjonen avsluttes alle rusk systemet i løpet av minutter.