Svømmebasseng sikkerhet tegn

March 14

Svømmebasseng sikkerhet tegn skal legges inn store og tydelige på både offentlige og private svømmebasseng. Fet, fargerike skiltene å opprettholde en trygg bading miljø for alle. Fra tydelig merking hvor er det trygt å dykke, helse regelverk mandated av byens, svømmebasseng sikkerhet tegn er ment å være nyttig og informativ.

Funksjoner

Sterkt kontrasterende farger skal brukes på bassenget safety skilt. Vanlige fargekombinasjoner er rød eller blå writing på hvit bakgrunn. Velg en skrifttype som er klare, fet og lett å lese. Enkle figurer og illustrasjoner skal følge kort tekst, for å gjøre større umiddelbar innvirkning for alle aldre.

Typer

Sikkerhetsforskrifter inkluderer hvor ikke å dykke, hvorvidt det er en badevakt på plikt, statlige forskrifter om dusjing før bassenget og selv at det er et basseng i lokalene. Andre sikkerhet tegn kan inneholde en advarsel ikke å kjøre, en advarsel for foreldre ikke å la barn uovervåket og en liste over varer som ikke er tillatt i nærheten av bassenget, som Glassbeholdere og elektronikk.

Størrelse

Svømmebasseng sikkerhet tegn bør være store nok til å lese fra alle områder av bassenget. Hvis bassenget har mange områder, må tegn bokføres i hvert område, inkludert basseng for voksne, et boblebad-område og barnas plaskebasseng.

Identifikasjon

Svømmebasseng sikkerhet tegn skal posteres på et sted som vil bli sett av hver person inn bassengområdet. I en bakgård hjem basseng posteres mange tegn på portene leder å bakgården, advarsel det er et svømmebasseng i hagen. Dette gir en advarsel til folk som besøker med små barn, så de ikke tilfeldigvis vandre videre og faller ned i bassenget. På et offentlig basseng postinger varselsignaler på bassenghuset, på gjerdet rundt bassenget, nær en klokke for høy synlighet og selv i endring og dusj rom. Bassenger har sikkerhet tegn på kanten av bassenget selv, la svømmere vet hvor det er trygt å dykke, Havdypet og hvor vann inntak er plassert slik at de kan unngås.

Fordeler

Svømmebasseng sikkerhet tegn bidra til å fremme en trygg bading miljø. På offentlige svømmebassenger, kan sikkerhet tegn kreves av statlige, føderale eller by-lover å sikre sikkerheten til gjestene.