Svømmebasseng rør spesifikasjoner

November 7

Svømmebasseng rør spesifikasjoner

Svømmebasseng kan opprette en bakgård oase på en varm sommerdag. Bruke riktig type og størrelse av rør for avløp et basseng sikrer at oasis forblir rene og lyse, ikke slam grønn eller svart. Bruk riktig rørene for pool for riktig vannsirkulasjon og renslighet.

Rør

Riktig røret for avløp svømmebasseng er tidsplan 40 PVC-rør. Planlegge 40 pipe er kanalen som brukes for de fleste avløp, vann, avløpsvann og vanning bruker. Ifølge American Society for Testing og materialer eller ASTM, standarder, er planlegge 40 PVC-rør motstandsdyktig mot de fleste syrer, Halogener, salter, salter og kjemikalier, gjør det ideelt for bassenget fylt med klor og andre kjemikalier. Planlegge 40 tåler temperaturer opp til 140 grader Fahrenheit, en temperatur bassenger nå ikke. Tykkelsen på tidsplanen 40 pipe varierer avhengig av bredden. ASTM retningslinjer styrer minimum tykkelsen på veggene som rør.

Beslag

Beslag på PVC-rør brukes for pool programmer må være press beslag. Vannet i et basseng er i en trykksatt, lukkede vann system, og leddene må tåle trykket fra 15 til 40 pounds per kvadrattomme. Sørg for å be om press beslag bassenget programmer. Bruk standard PVC limet for press tilbehør og bare rørleggere tape på gjengede beslag.

Pumpe rør

Størrelsen på pumpen på bassenget og mengden av vann i bassenget vil avgjøre størrelsen på rør som trengs for å varme vannet til og fra pumpen. Vanligvis en 1,5 tommers rør kan bære rundt 44 gallon per minutt, en to-tommers pipe bærer ca 78 gallons per minutt, en 2,5 tommers rør håndterer 120 gallons per minutt, og en tre-tommers rør flyttes opp til 160 gallons per minutt. En pipe må håndtere nok strøm for styrken av pumpen og nok strøm til å snu vannet i bassenget i ca seks til åtte timer å kjøre pumpen. En tommelfingerregel er at en pumpe under 3/4 hestekrefter bruker 1,5 tommers rør- og slangearmatur, men en pumpe over 3/4 horspower bruker to tommers rør.

Lengden på linjer

PVC linjer bør være så kort som mulig å holde vanntrykk opp og pumpen kjører effektivt. For en pumpe 3/4 hestekrefter er den maksimale lengden av røret skal fra bassenget pumpen 20 fot med en 1.5 tommers rør. Hvis det er nødvendig å bruke et lengre stykke rør, bruk to-tommers PVC-rør for bedre flyt. For pumper større enn 3/4 hestekrefter, bruk to-tommers rør for linjer opptil 40 vannrett fot. Hvis det er nødvendig å flytte vann lenger, bruk tre-tommers kloakk/storm vannrør. Det er imidlertid best å ha kortere linjer hvis mulig.