Svømmebasseng mestring typer

June 23

Svømmebasseng mestring typer

Svømmebasseng og tilbehør kommer i en rekke størrelser, figurer, design og materialer. Mestring er et tilbehør som fungerer som et dekorativt element. Det legges til kanten av et basseng for å gi det et ferdig utseende og hjelpe den blande inne med det omliggende landskapet. Cast og naturstein, helles og precast betong, aluminium, fliser og Asfaltutleggere som skifer, murstein og skifer er blant materialene som brukes for pool mestring. Bassenget eiere pleier å bruke én av fire typer: rullet kanten, bull-nosed, utkragete og grove kutt mestring.

Valsede kanten mestring

Laget av kastet stein, består murstein eller betong, rullet kanten mestring av en jevn overflate design med en tykk, hvelvet end. Svømmere kan sikkert holde på denne avrundet, hevet kant for hvile, som gjør dette bassenget både praktisk og tiltalende.

Bull-Nosed mestring

Kortere og bulkier enn rullet kanten design, bull-nosed mestring er den mest brukte typen bassenget mestring. Den har et flatt underlag design fører til en avrundet slutt på kanten av bassenget. Det vanligvis kommer i form av naturlig stein, kastet stein eller betong, men kan gjøres med noen form for mestring materialet.

Utkragete mestring

Utkragete mestring har også en flat overflate. I stedet for en avrundet slutten, men har det en skråning som faller av i 90 graders vinkel og renner forbi basseng kanten. Denne typen design favoriserer spesialbygde svømmebassenger, gi dem en mer moderne, elegant utseende og gjør dekk virke tykkere. Som bull-nosed mestring, kan du bruke nesten alle typer mestring materialet for utkragete mestring.

Grove kutt mestring

Grove kutt design er laget av grov stein og har en grov, strukturert kant. Det tilbyr en mer klassisk og casual se etter bassenget. Den naturlige og minimalistisk naturen kalles det noen ganger brolegge, tørketrommel eller land mestring.

Andre mestring typer

Bassenget byggherrer tilbyr ulike andre, mindre kjente typer coping også. Disse alternativene imøtekomme større individualistisk smak og gi bassenget et mer unikt utseende. Du kan velge mellom sirkulær eller semi-sirkulære, høyre/venstre spretter eller omvendt vinkel, buet eller rett, og diamond eller firkantet mestringsstiler.