Svømmebasseng installasjon koden sjekkliste

July 24

Svømmebasseng installasjon koden sjekkliste

Et svømmebasseng er en verdig tillegg til mange hjem, spesielt i varme somre. Det gir trening og avslapning, og er også et flott sted å underholde gjestene. Det faktum at svømmebasseng er også sett som en konstruksjon funksjon av lokal kode håndhevelse avdelingen betyr at den har bygget helt klar design spesifikasjoner. Det er lurt å ha en svømmebasseng koden Sjekkliste klar før byggestart.

Hovedformålet svømmebassenget koder

The bygningen koder som refererer til alle svømmebasseng bygging i USA kommer fra International koden Council - ICC. Det opprinnelige settet med koder for svømmebassenger, vedtatt av ICC i 1976, er kjent som Uniform svømmebasseng, Spa og badestamp Code - USPSHT. Denne koden er endret mange ganger gjennom årene med nyere aspekter ved bassenget bygging og bruk, for eksempel solenergi oppvarming, vannforbruk, og drukne forebygging. USPSHT koden, samt nyere International svømmebassenget og Spa koden, er overordnede regelverket du bør ha på koden sjekklisten.

Samarbeidende Swimming Pool koden etater

Denne overordnede koden er både et sett med regler og retningslinjer som alle svømmebasseng konstruksjon og forbedringer, inkludert offentlige anlegg samt hjem svømmebassenget. Koden ble utviklet av International Association av Rørleggertjenester og mekanisk tjenestemenn, og slik at den inneholder forskrift om bassengets avløp og også noen maskiner brukt å operere bassenget, som filter pumpe og varmtvannsberederen. Vær oppmerksom at dette overstyre kodene revisited om hvert tredje år, og endringene er ofte lagt som kan påvirke din kode sjekkliste.

Relevante svømmebasseng koder

Svømmebasseng kodene som gjelder vil bestå av generelle aspektene ved å bygge og opprettholde bassenget. Foruten de VVS og mekaniske aspektene må kode sjekklisten inneholde tilgang barrierer som vegger, gjerder og porter. Andre sikkerhetshensyn er gate låser, basseng stiger, basseng dekker og alarmer i bassenget og dører som har tilgang til bassenget, for å varsle deg når noen går inn i bassenget eller bassengområdet.

Koden Sjekkliste hensyn

Selv om ICC overvåker og administrerer alle koder generelt, avgjøres prosessen av adopsjon svømmebasseng koder på av stat, fylke og lokale myndigheter. Det er derfor det er så viktig å kontakte din lokale koden politimyndigheter før du starter din kode sjekkliste. Du kan også kontakte ditt byrådet for å lese deler av sitt charter som gjelder svømmebasseng koder, og de vil sannsynligvis gi eksemplarer i tillegg.