Sveising med naturgass

November 10

Sveising skaper sterke koplinger mellom to metallstykker. Gass line rør, ventilasjon kanaler og stål bjelker brukes i hjemmet kan alle krever sveising å hindre kollaps eller gass lekkasjer. Fordi metallet må nå høy temperatur for et riktig sveiset søm, drivstoff som naturgass er avgjørende for prosessen.

Ikke-jernholdige metaller

Når brukes til drivstoff en sveisepistol, fører naturgass en høy mengde oksidering. Dette gjør det passer bare for sveising ikke-jernholdige metaller sammen med slaglodding teknikker, ifølge US Armys manuell "Welding teori og program." Jernholdige metaller, som inneholder jern, blir dårlig oksidert og skadet når sveiset med dette og mange andre gasser som propan og butan. Ikke-jernholdige metaller er ikke så utsatt for oksiderende prosessen, og lodde minimerer flamme kontakten med metall.

Bruke by-gass

Mange byer rør naturgass direkte inn i hjemmene til makt ovner, liten ovner og ovner. Sveisere med en workshop i eller nær sitt hjem kan tappe inn i denne linjen med riktig utstyr. Normal trykket er for lav til å drive en sveising flamme, sier Bakers gass og sveising utstyr. Legge en ny manifold linje til viktigste lar deg lage mer press på linjen fører til sveiseren. Spesielle injektor fakler også arbeide med lavtrykk hjem gass linjen.

Sikkerhet

Alle vanlige sveising sikkerhetskrav gjelder naturgass utstyr. Sveising beskyttelsesbriller og hansker, behov sveisere overføre drivstoff til sine tanker i flytende form for å beskytte mot kalde burns av dekker alle eksponert hud. Sammenlignet med andre gasser som brukes for sveising, men er naturgass relativt trygt. Det ikke er giftig ved innånding i små mengder som acetylen, sier master sveiser Ed Craig. Det må også nå en 50 prosent konsentrasjon i luften for å føre til kvelning, en langt høyere prosentandel enn andre gasser.

Kutte

Å gjøre rett kutt er et viktig skritt i sveising. Naturgass fungerer godt som en klippe drivstoff fordi det gir den samme varme og intensiteten av alle andre gasser. Under prosessen kutte produserer oksygen i flammen varmen i stedet for bestemte drivstoff, ifølge sveis virkelighet nettstedet. Naturgass er billigere enn andre gasser når den brukes for skjæring, men skaper de samme resultatene.