Svarte rester på Crepe Myrtle trær

March 19

Crepe myrter er mellomstore trær som produserer store klynger av rosa blomster og mørk grønn ovale blader. Tilstedeværelsen av en svart ligge på bladene, stammer og greiner av et crepe myrtle tre indikerer at treet har sotete mold, en fungal sykdommen som har potensial til å skape vekst problemer.

Bladlus og skala insekter

Bladlus og skala insekter er gjerningsmannen skylden når en crepe myrtle treet kontrakter sotete mold. Som disse to vanlige Klegger lever på crepe myrtle treet, skiller de en søt, klissete substans kjent som honningdugg som samler seg på overflaten av treet. Denne honeydew bygger på blader, bark, grener og selv stammen på treet, og gir et habitat for sotete mold å starte vokse.

Sooty Mold

Sopp fra Capnodium arter produsere sotete mold, som vises som en svart film dekker overflaten av crepe myrtle treet. Fungal spores er noen ganger båret av Klegger oppretter den voksende situasjonen som tillater sotete mold. Sooty mold er ofte ikke mer enn en kosmetisk problem som forlater skjemmende sorte flekker på blader eller barken av treet. Alvorlige tilfeller av sotete mold føre til problemer og trenger noen behandling.

Behandle sotete Mold

Tunge infeksjoner med sotete mold har potensial til stopp blader fra photosynthesizing, som stunts veksten av crepe myrtle og gjør anlegget mer utsatt for sykdom og skadedyr problemer. Sooty mold kommer av treet hvis det vasket med vann, selv om insecticidal såper har den ekstra fordelen av både vaske av sotete mold og kontrollere bladlus og skala insekter som bringer det til treet. Soppmidler er også effektiv på å drepe sotete mold.

Skadedyrbekjempelse

Kontrollere bladlus og skala insekter på en crepe myrtle treet er en måte å unngå problemet av har svart rester vises senere i vekstsesongen. Bruke insecticidal såper til treet eller sprøyting treet med en mild plantevernmidler regelmessig gjennom våren og sommeren begrenser skaden bladlus, skala insekter og sotete mold kan gjøre en crepe myrtle treet. Følg alle retninger ved bruk av kjemikalier.