Svarte flekker på Schefflera

March 21

Scheffleras fellesnavn er paraply treet. Det er en middels stor houseplant som ligner en potteplante treet. Som mange houseplants, schefflera er utsatt for angrep fra fungal sykdommer og insekter som kan drepe planten hvis venstre ukontrollert. Svarte flekker kan indikere noen problemer.

Alternaria Leaf Spot

Alternaria leaf spot er en soppinfeksjon i schefflera. Stedene som vises først på bladene kan være brunfarge eller brun og har en våt utseende. Til slutt, stedene forstørre og oppsamling, snu hele blad svart og forårsaker det å dø. Sporer reise lett til andre deler av anlegget også til andre planter i huset, så det er viktig å få denne sykdommen under kontroll.

Alternaria kontroll

Alternaria leaf spot sporer spire ikke med mindre blad er våt. Hvis du er misting planter, kan dette være årsaken. La løvverk og jorda tørke ut. Hvis blad stedet er så langt du noen blader, klippe dem fra anlegget og kaste dem. Hvis betingelsene i huset er veldig fuktig forfalte overforbruk av luftfuktere, kan dette være en kilde til problemet. Høy luftfuktighet og lav luftsirkulasjon tillater ikke plante planter å tørke av, som oppmuntrer spore spiring og utvikling.

Insekter

Midd og blonder bugs kan hjemsøke schefflera anlegget. Midd er så små at de kan virke små svarte flekker på bladene, sannsynligvis på undersides. Lace bugs kan også være et problem for schefflera planter. Lace bugs forlater lite tunneler i bladene og bladene kan også bli forvrengt utseende og kanskje svart.

Insekt kontroll

Bruke en systemisk insektmiddel planter befengt med insekter, spesielt tygge midd. En anerkjente hage senter eller county forlengelsen kontoret kan anbefale den beste for ditt problem. Insektmiddel absorberes i anlegget og dreper insekter når de feed på bladverket. Insecticidal såpe er et annet alternativ for insekt kontroll og den inneholder ikke noen sterke kjemikalier. Insecticidal såpe må dekke insekt aktuelle, eller hele blad der det er fôring. Den vasker bort insekt beskyttende cuticle tørker det ut, noe som resulterer i døden.