Svarte flekker på Live Oak blader

March 4

Svarte flekker på Live Oak blader

Live oak blader bør være flat, mørk grønn og sunn. Dette gjør eiketre photosynthesize og slå sollys til energi for å behandle næringsstoffer og flytte vann gjennom strukturen i grener, stammen og røttene. Svarte flekker på bladene angir et alvorlig helseproblem som påvirker den generelle helsen og veksten av eik treet.

Anthracnose av eiketrær

Anthracnose er en alvorlig fungal sykdommen som har potensial til å påvirke Valle; alvorlige infeksjoner kan drepe treet. En av symptomene på en anthracnose infeksjon er svarte flekker på eik treet. Andre symptomer som angir anthracnose i et eiketre inkluderer leaf flekker, død deler av bladene mellom årer og tidlig blad slipp. Anthracnose behandles ved å samle og fjerne falne blader og greiner fra rundt oak, bruke soppdreper eiketre og beskjæring oppdateringspakke grener.

Sooty Mold av eiketrær

Sooty mold er en fungal sykdommen spres til eiketrær bladlus og skala insekter; Det fører til svarte flekker på live bladene. Over tid vil svarte flekker spre for å dekke hele blad som sykdommen utvikler seg og frigjør mer sporer i omkringliggende atmosfære. Sooty mold styres gjennom beskjæring berørte områder og sprøyting eik treet med en soppdreper, samt plantevernmidler for å kontrollere bladlus og skalere insekter på treet.

Fungal Leaf Spot sykdom av eiketrær

Phyllosticta fraxinicola er den vanligste typen fungal leaf spot sykdom, ifølge Oklahoma State University samarbeidende Extension Service nettsted. Denne sykdommen fører til store gult eller brunlig flekker skjemaet på undersiden av eik blader; de utvikle senere brun eller svart sentre som soppen modnes og begynner å slippe sporer. Fjerne falne blader fra rundt eik treet og beskjære grenene som har lidd av dieback. Bruke en soppdreper eiketre å drepe det resterende spores.

Forebygging og omsorg for eik trær

Begynne spray planlagte soppmidler tidlig om våren å hindre fungal sporer infiserer treet. Fjerne løv og greiner fra rundt treet hele året for å holde dem fra å bli verter fungal sykdommer og skadedyr som sprer seg. Ta lated bekymre av eiketre gjennom våren og sommeren reduserer sannsynligheten for skadedyr angrep og soppinfeksjoner at svarte flekker.