Svart tulipanen blomster

June 25

Svart tulipanen blomster

Ifølge det UK-baserte blomster & amp; Planter Association, "en ren svart blomst er den hellige gralen av plante oppdretter verden." I dag er det noe slikt som en svart blomst, selv om det er mange som ganske nær. Tulip er ettall av seg.

Samferdsel

Ville tulipaner (kjent som arter tulipaner) vokser i Sentral-Asia og ble først dyrket av tyrkerne over 1000 år siden. De ble introdusert til Holland på 1600-tallet av Carolus Clusius, en biolog som var forsker medisinplanter det samtidig.

Hybridisering

Ankomsten av tulipaner i Nederland vakte oppsikt. Botanikere eksperimenterte med nye blomster og begynte hybridizing dem. De ble svært søkte etter og folk gjorde stor formue selge dem på latterlig høye priser i en periode kjent som "Tulipmania." Korrupsjon førte en kollaps i prisene, forårsaker mange å gå konkurs over natten.Holland er fortsatt verdens ledende jordfreser og eksportør av tulipaner.

Varianter

Det er mer enn 3.000 forskjellige registrerte varianter av dyrket tulipaner, med nye vises årlig. Fordi det er nå så mange, har de blitt brutt ned i 15 grupper, etter størrelse, form og sin tid på blomstrende.

Svart tulipaner

Såkalte svarte tulipaner er faktisk mørk lilla. Varianter inkluderer den velkjente "dronningen av the Night" som blomster i midt - til våren og kan vokse opp til 36 inches høy. "Negrita" og "Black Jack" er litt mindre på 24 tommer. De blomst i midten av våren. "Black Diamond", "Svart hest", "Paul Scherer" og "Greuze" blomster i mai, og kan nå 32 inches.Andre navn på svart tulipaner inneholde "Ibenholt Queen," "Black Hero" og "Black papegøye."

Popularitet

Tulip er verdens tredje mest populære blomst etter rose og krysantemum. Ifølge hagearbeid-guides.com er svart tulip en av Amerikas 10 mest populære tulipaner. Det kan bringe en følelse av drama og mystikk til en hage grensen eller blomst arrangement. I halv lys ser en mørk lilla tulip faktisk svart.