Svart flekk sykdommen på pære trær

January 13

Svart flekk sykdommen på pære trær

Pære trær er utsatt for en tilstand kjent som svart flekk eller pære skorpe. Venturia pirina er det vitenskapelige navnet for denne betingelsen som forårsaker skjemmende lesjoner på kvister, løv og utvikle fruktene. Svart flekk truer sjelden den generelle tilstanden til berørte treet, selv om riktig omsorg kan redusere risikoen for frukt skader og tap.

Symptomer

Svart flekk på pære trær først vises som små, runde flekker på den under overflaten av bladene. Som sykdommen utvikler seg, flere lesjoner vises og meld sammen for å danne store flekker av brun lesjoner. Patcher tar en fløyelsaktig tekstur og utseende. Overflaten huden av syke deler av frukt vises flekkete og spraglete. Flekker på utvikle frukt kan føle hevet og humpete å ta.

Årsaker

En sopp er ansvarlig for svart flekk på pære trær. Som mange andre typer sopp sporer spres Venturia pirina sporer via vind strøm, insekter og vannsprut. Infiserte løv og kvister på nærliggende anlegg eller det omkringliggende jorden kan overleve fra en årstid til neste. Lengre kaldt, fuktig Vær tendens til å fremme soppvekst og oppmuntre til spredning av denne tilstanden.

Syklus

Når fungal sporer kommer i kontakt med blader, stammer og greiner av pæretreet, de starte fôring på vegetasjon og begynne å reprodusere. Avhengig av tilstand, kan svart flekk sykdommen gå gjennom flere generasjoner i løpet av en sesong av pære treet vekst. Etter infisere områder av kvister og løv, begynne de vanligvis vises på endene av fruktene, gradvis spre utover over hele overflaten av huden. Varmere temperaturer og tørketrommel luft til å undertrykke veksten og reproduksjon sykluser av denne fungal sykdommen.

Forebygging

Fjerne døde vegetasjon fra jorden rundt din pære trær vil bidra til å redusere risikoen for svart flekk sykdommen. Riktig beskjæring som oppmuntrer optimal luftstrøm rundt løv og frukt hjelper også redusere risikoen for soppinfeksjoner. Foliar spray soppmidler merket for bruk i behandlingen apple streikebryter sykdommen er egnet for behandling av svart skorpe i pære trær. Instruksjonene etiketten når soppdreper behandling din pære trær.