Svart flekk og pulveraktig mugg på en gylden Lutea

May 12

Golden reker anlegget (Pachystachys lutea) er en busk med mørke grønne blader og lyse gule støttebladene. Dette tropiske anlegget er generelt lett å vokse, men noen ganger opplever ulike foliar sykdommer.

Svart flekk

Svart flekk (Diplocarpon rosae) er en fungal sykdommen som forårsaker svarte flekker skal vises på den øvre delen av golden reker anlegget løvverk og sin stammer. Spot margene er ofte gul, og bladene miste senere. University of California Statewide integrert Pest Management programmet foreslår behandle svart flekk med neem olje eller en hjemmelaget spray laget av 4 TS bakervarer brus blandet med 1 gallon vann og en 1 prosent løsning av en smal rekkevidde hagebruk olje.

Pulveraktig mugg

Pulveraktig mugg er en fungal sykdommen som forårsaker et hvitt pulver til skjemaet på blad overflater av golden Lutea. Angrep kan være utryddet med fine hagebruk olje, neem olje eller jojobaolje. Det er også noen soppmidler designet for å eliminere tilstanden.

Forebygging/løsning

Hindrer svart flekk på golden reker planter krever å holde løvverk tørre og gir god luftsirkulasjon rundt planter. Unngå pulveraktig mugg ved å plassere golden reker planter i en del-Søn plasseringen, snarere enn et skyggefullt område og sprøyting dem med en forebyggende soppdreper.