Sure Apple varianter

June 12

Sure Apple varianter

Det er ca 2500 apple varianter i USA, og over 7500 varianter over hele verden, ifølge amerikanske Apple Association. Med så mange forskjellige typer kan en apple aficionado oppleve en rekke smaker, teksturer og varianter som passer hans ønsker. En av sourest epler, bestemor Smith variasjon, er en av de mest populære variantene selges kommersielt, ifølge amerikanske Apple Association. Vekst sesonger variere etter område, så husk å konsultere din lokale planteskole før planting epletrær.

Bestemor Smith

Bestemor smith epler har en veldig distinkt smak som mange beskriver som skarpe og sure. Disse eplene har en lys grønn hud med en liten rosa skjær og en utpreget smak når bakt, ifølge Landbruksdepartementet North Carolina. Disse eplene pleier å modne i det midt for sent voksende sesongen, og mens de kan gjøres i applesauce, sukker bør legges eller saus vil ikke opprettholde Apples forbitre biter.

Jonalicious

Jonalicious apple er en mørk-rød flådd frukt med en litt sur og sur smak til det, ifølge PickYourOwn.org. Eplene modne i midten av sesongen, og sammen med Jonathan varianter, er en av de første røde eplene faller. Apple er litt større enn andre varianter, med en saftig, skarp tekstur. Dette er relativt store epler som lagrer godt og kan brukes for ulike formål, fra bakervarer å spise rå.

Jonamac

Jonamac apple er hybrid ulike utviklet av korset breading i McIntosh og Jonathan eplene. Apple har en sur smak med en litt fastere tekstur enn McIntosh, med noen av spiciness forbundet med Jonathan eple. Disse eplene er bra for sauser, matlaging og spise rå, med skiver snu saftig Når kokt. De modne tidlig startelleveren og har en litt surt, syrlig smak.