Sur jord for Roses

July 27

Sur jord for Roses

Rosenbusker er store, lyse og vakre hager, og de kan være hardføre og fleksibel med riktig pleie. Disse er sulten og tørst planter, så riktig omsorg må alltid starte med høyre planting området og rike, organisk og sur jord for dyrking. Vellykkede rose gartnere vet hvordan å opprettholde rik, sur jord gjennom en rosebusk levetid.

Nettstedet

Roser krever plass, med lyse sol, god luftsirkulasjon og rask drenering. Plante dem i områder som får seks til åtte timer med lys hver dag, med rask drenering etter regn. Gi hver rosebusk 2 til 3 fot plass å sikre det er hverken overfylte eller skyggelagt.

Jord endringer

Roses har svært spesifikke jord krav og kan ikke trives i fattige, stramt eller tørr jord. Roser trenger en pH på 5.5 til 7.0 og gjør best i løs, loamy jord organisk materiale som kompost, torv mose eller råtnet gjødsel. Ohio State University forlengelsen anbefaler snu 4 inches av organiske kompost i de øverste 12 inches av alle planting sted å produsere høyre nivået for surhetsgrad for roser og legge til superphosphate eller kjøttbenmel til området for å oppmuntre heie.

Planting

Grave hull 12 til 15 inches dyp og 18 inches bred for roser, bland jord du fjernet for å løsne det og deretter spade jord tilbake i hullet å erstatte den. Denne doble grave aerates din allerede endret jord for å øke rom for utryddelsen. Fylle hull halvveis opp og la rose bush's rot ballen på jord. Kontroller at en rose bud union er på jord nivå, deretter fylle rundt med endret jord til slutt din plante. Vann hver busk med 1/2 gallon av vann, og plassere hvert element på en tidsplan på 12 til 15 tommer vann flere ganger i uken.

Kompost og gjødsel

Opprettholde rik, sur jord for rosenbusker gjennom deres levetid for fortsatt sunn vekst og blomstrende. Slå 2 til 3 inches av organiske kompost i en rosebusk jord våren og igjen i midten av sommeren å opprettholde jord kvalitet. Feed roser med gjødsel formulert spesielt for roser eller syre-elskende planter---følger instruksjonene på pakken--- og opprettholde et 2-tommers lag organisk mulch på jord for beskyttelse og kontinuerlig ernæring.