Sunrooms og badestamper

January 15

Sunrooms og badestamper

En badestamp er et avslappende sted å slappe av på slutten av en lang dag eller lindre verkende muskler etter trening. Hvis du plasserer i hagen din, men kan du bare bruke det to eller tre måneder av året. Legger en til din sunroom er et ideelt alternativ, fordi feltet er skjermet fra elementer, og du kan nyte din badestamp som snøen faller utenfor. Men hvis du planlegger å installere badestamp i din sunroom, må spesielle hensyn gjøres slik at rommet ikke er skadet og du kan nyte plassen.

Vurdere plass

Mens en badestamp kan være et flott tillegg til en sunroom, krever det også mye gulvplass. Vurdere størrelsen på din sunroom og hvor mye plass du er villig til å ofre for badestampen. Hvis du vil lage din hot tub fokuspunkt for rommet, kan du velge en større modell som passer seks eller flere personer. Men hvis du også vil din sunroom å huse et sittende eller dining område, kan du være bedre å velge to til fire-person badekar som krever mindre gulvplass. Du bør også vurdere plasseringen av din badestamp. Sette det i et hjørne av sunroom der det opptar minst rom er vanligvis den beste oppstillingen.

Sjekk gulvet

Når fylt med vann og folk, er en badestamp svært tung, så det må ha en stiftelse under som kan støtte så mye som 100 pounds per kvadratfot, ifølge partiet bassenger, en online badestamp ressurs. Som et resultat, er du bedre med en betongplate grunnlaget for din sunroom, fordi betongen er vanligvis sterk nok til å bære vekten av fylte badekaret. Flisen er vanligvis det beste alternativet som en gulvbelegget for en sunroom med en badestamp. Akkurat som en flislagt gulv tåler fuktighet og fuktighet av bad, kan det utføre godt under en badestamp. Hvis du også bruker din sunroom for en sittende eller dining område, kan du legge en stor område rug å gi varme til flisegulv.

Sørge for tilstrekkelig ventilasjon

En annen viktig faktor når du legger til en badestamp din sunroom er ventilasjon. Etter Party bassenger, kan vann i en badestamp nå temperaturer over 100 grader, slik at den produserer mye fuktighet som kan føre til kondens og fuktighet problemer inne din sunroom. Hvis det ikke er tilstrekkelig ventilasjon, den sunroom treramme kan begynne å råtne og sel for rommets Vinduer mislykkes også. I de fleste tilfeller, kan et par takvinduer og tak fans tilstrekkelig ventilere din sunroom.

Legge til tilbehør

Hvis du vil legge til en badestamp i en sunroom du også bruker en barnevakt eller dining område, kan du opprette et enhetlig utseende for plass ved å hjelpe badekaret blande med omgivelsene. Vurdere å legge noen potted trær ved siden av badekaret for å gi den en mer dekorativ utseende. Du kan også bruke badestampen som et spa eller hjem gym-område ved å plassere en ergometersykkel, tredemølle eller vekter ved siden av. Du kan også legge til høyttalere veggen over badestampen slik at du kan lytte til favorittmusikken din mens du suge i badekaret.