Sunne husholdning vaner

July 15

Ditt hjem skal være et fristed av fred og sikkerhet. Akk, kan flere viktige aspekter av din hjem og husholdningenes praksis, for eksempel hvordan du rydder på kjøkkenet eller forberede maten, opprette usikre miljøer for deg og dine kjære. For en sunn husholdning, revolusjonere de vanlige vanene for å skape et trygt og pleie verden.

Vask grønnsaker og frukt

Mange frukter og grønnsaker kommer belagt i voks, konserveringsmidler og kjemikalier. Selv økologiske produkter kan komme dekket med gjørme eller andre forurensninger. Vaske alltid grønnsaker og frukt å minimere risikoen for matbårne sykdommer og sykdom, selv om det er produsere at du skrelle.

Grøft sterke rengjøringsmidler

Noen sier at renslighet er ved siden av gudsfrykt, men djevelen er i detaljene. Mange forberedt kommersielt rengjøringsmidler kommer formulert med giftige kjemikalier. Disse kjemikaliene - eksempler inkluderer ammoniakk og klor - kan bidra til å holde badet, kjøkkenet og andre hushold områder ser friskt, men de kan utgjøre en helserisiko for både deg og miljøet. I stedet, prøve en miljøvennlig, "grønn" renere. Disse rengjøringsmidler avhenger ofte tryggere, ikke - eller lav-giftige stoffer som natron eller sitronsyre rene og friske uten å opprette farer for deg og din familie.

Inspisere plast

Plastbeholdere hjelper deg spare middag matrester og lagre ulike matvarer--alle fin og dandy, med mindre plast selv oppretter et helseproblem. For sunneste hjem, bare bruk plastbeholdere som kalles BPA-fri, og alltid unngå plastbeholdere merket "Type 7-PC." I tillegg aldri varme eller mikrobølgeovn din plastbeholdere, siden varmen kan svekke og destabilisere plast over tid.

Snuse det vaskemiddel

Vaskemiddel spiller en avgjørende rolle rengjøring klærne for en sunnere, hyggelig-smelling garderobe. Akk, kommer noen vaskemidler "utvidet" med parfyme og fargestoffer. Disse er ikke nødvendigvis usunn, med mindre du eller medlemmer av familien har sensitiv hud. I slike situasjoner kan disse tilsetningsstoffer forårsake hudirritasjon, utslett og andre bivirkninger. Aktiver nesen til slike parfymer og bruk en parfyme - og fargestoff-frie vaskemiddel i stedet.

Desinfiser svampene

Svamper kanne hjelpe oppbevare din tellere, tabeller og andre harde overflater ser spic og span, men deres porøse overflater kan også inneholde alle slags ekle bakterier. Desinfiser din svamper hver noen dager for å holde hjemmet rent uten å spre bakterier og bakterier. De beste resultatene, enten mikrobølgeovn svampen 60 sekunder, eller kaste den i oppvaskmaskin syklusen og la det gå gjennom hele syklusen, inkludert tørketiden.