Sunn Aloe planter

June 20

Sunn Aloe planter

Aloe planten har en historie med godt dokumentert bruk som dateres tilbake til bibelsk tid. Opprinnelig fra Afrika, aloe har blitt vellykket transplantert for å vokse i semi-tropiske områder over hele verden, og i USA, det vokser over hele Sør-Texas, sørlige California og Florida. Aloe barbadensis miller er sorten som vanligvis er dyrket som en innendørs eller beholder plante. Den brukes for sine dekorative kvaliteter som en saftig og urte- og medisinske egenskaper som et legemiddel for brannsår, rifter og fordøyelsesproblemer. Jord, sollys og temperatur har den største effekten på vellykket dyrking av en sunn aloe plante.

Fysiske egenskaper

En sunn og moden aloe planten kan vokse opp til 3 fot høy. Den skyter masser av tykke, konisk blader fra sin korte stengel, vokser fra bakkenivå oppover. Mens aloe har karakteristikkene av en saftig, det er faktisk medlem av liljefamilien treet, og er en "fetter" løk, hvitløk og neper. I løpet av vårmånedene bærer en sunn aloe plante rørformet gule blomster som ser litt ut som en påske lilje. Aloe er også grønn og en sunn plante bør alltid huske blader.

Utendørs planter

Aloe vera barbadensis kan dyrkes i USA Department of Agriculture (USDA) hardførhet soner 9-11, trives best i solen som kommer fra en sørvestlige eksponering slik at den mottar indirekte sollys. Plante i full sol, kan det føre til anlegget bladene visner. En moden utendørs anlegget kan produsere noe fra 70 til 80 blader som er 8-10 inches lang. Hvis anlegget ikke er delt, bladene vokse i klumper, men dette påvirker ikke sunnhet av anlegget. Dens gul, lily-liknende blomster blomstre i spenningstopper som skyter fra blad bladverket på vårparten. Utendørs aloe planter bør være vannet sparsomt på vinteren når det går sovende.

Innendørs planter

Aloe dyrket innendørs kan overføres lett med relativt lite omsorg. Å fremme og holde anlegget sunn, plante i terrakotta gryte med god kvalitet potting jord blanding for saftige planter. Plass anlegget i en plassering i et rom som får mye sollys eller i et drivhus. Unngå hyppig Pottejorden og flytter anlegget fra kalde windows i løpet av vintermånedene og rom hvor temperaturen faller under 32 grader F. La anlegget blir tørr mellom Pottejorden, spesielt om vinteren, når det er sovende og krever lite vann.

Dårlig Plant helse

Ta hensyn til innendørs planter for tegn de trenger repotting. Når en innendørs anlegg er topptungt med blader, er det tappe sin næring for å støtte ekstra bladverket. Dele anlegget og putte den i en to nye Potter, pass på å inkludere noen av sin opprinnelige jord i hver pott. Hvis forlater, enten innendørs eller utendørs er flat i stedet for stående oppreist, dette er et tegn på at anlegget mottar ikke nok lys og bør flyttet eller transplantert. Hvis bladene er brun, mottar anlegget for mye lyset. Bør bladene begynner å tynne eller begynne å krøllen, anlegget bruker på sin egen væsker og mottar ikke nok vann.