Sump pumpe informasjon

September 3

En sump pumpe brukes til å hindre kjelleren flom og skade. Formålet med en sump pumpe er å pumpe vann ut av bunnpannen hullet i kjelleren, gjennom et rør som bærer vann utenfor og bort fra hjemmefra.

Typer

Det er to grunnleggende typer sump pumper. Pidestall pumpen, som er en oppreist modell, har en pumpe på sin base på bunnen av sump hullet og en motor på toppen. En nedsenkbar pumpe er plassert nederst i bunnpannen hullet, nedsenket i vannet. Når vann i sump hullet når et visst nivå, utløses pumpen ved en dupp å begynne å pumpe vann ut. Pidestall pumper er billigere enn nedihullspumper de kan vare lenger. Ifølge Don Vandervort hjem Tips, en nedsenkbar pumpe vil vare mellom fem og 15 år. En pidestall pumpe kan vare 25-30 år.

Backup Sump pumpe

Hvis du bor et område med hyppige oversvømmelser og du pleier å miste makten ofte på grunn av stormer, kan du vurdere å ha en backup sump pumpe. To er backup pumper en som kan operere på en 12-volts, oppladbart batteri og som kan kobles direkte inn i ditt hjem avløp systemet og arbeider med vanntrykket.

Testing pumpe

Du bør regelmessig sjekke sump pumpen for å sikre at det fungerer riktig. Hvis du vil teste den, kan du fjerne dekselet og helle vann i tanken. Når flottøren innenfor akvariet stiger til riktig nivå, vil det signal pumpen for å aktivere. Når vannstanden synker, forårsaker float pumpen for å slå av.

Sump hull

Sump hull vanligvis har en diameter på 2 fot å gjøre plass til pumpen selv, den nødvendige rør og lagring av 15 til 25 gallons av vann. Før bærematerialet (som kan være laget av metall eller plast) installeres i sump hullet, bør det være 3-4 inches av grus å tjene som et utgangspunkt og forhindre skitt og debris fra jamming pumpe.

Skimmer pumpe

En skimmer pumpe kan brukes i fravær av en sump pumpe eller ved feil på pumpe. Det ligger i underetasjen og begynner å pumpe vann når en dybde på 1/4 til 1/2 tommers. En hageslange knyttet til beholderen kan utføre vannet gjennom et vindu og bort fra hjemmet ditt. Ved en drevet feil kan du bruke en liten bensin generator for å drive skimmer.

Kostnader

Ifølge Don Vandervort hjem Tips, kan kostnaden for en sump pumpe variere fra $60 til $500 hvis du kjøper den for å installere selv. Prisklasse er bredt fordi det avhenger av hvor du bor, hva slags pumpe du kjøper og hvilke funksjoner den kan ha. Hvis du vil ha en rørlegger installere det for deg, vil legge flere hundre dollar for arbeid hvis det er bare en pumpe for erstatning. Hvis du ikke allerede har en sump pumpe på plass, vil kostnaden være mye høyere. Du bør få flere estimater før en beslutning.