Sukker Maple galle

November 14

Sukker Maple galle

Sukker maple galls er vekster forårsaket av reaksjonen plant hormones i trærne og kjemikalier produsert av visse insekter og midd. Disse organismene bruk galle vev for beskyttelse. Noen galls er ufarlig, men skjemmende. Andre typer kan svekke en syk eller døende treet i tilstrekkelig antall.

Om treet Galls

Galls vises på en rekke trær under tidlig på våren når bladene utvikler. De forekommer oftest i bagasjerommet og store. De fleste galls oppstå på våren løvverk utvikle nær bagasjerommet og større grener. I sen sommer, nye galls form på bladene. Det midd som forårsaker treet galls er mest aktive under de tidlige vårmånedene. Galls sukker maples er harmløse.

Følte Galls

En rekke midd arter årsak følte eller erineum galls. Disse galls vises som fløyelsaktig - tekstur lysegrønn til gul-grønne flekker på den under og øvre sider av sukker og sølv lønn blader. Voksen midd hjemsøke bladverket. De bo under barken og i andre områder tilbyr beskyttelse. Våren, de flytte til den nye bladene og mate. Disse galls vanligvis skader ikke treet.

Lønn spindel Galls

Lønn spindel galle mites forårsake spindel-formet galls på oversiden av sukker, sølv og hvit bark lønn trær. Spindel galls er lang med utstikkende vekster gir etterlater en spiky utseende. Midd lever på lavere blad overflaten og en liten depresjon resultater. En pose eller galle og skjemaer, lukke lukker rundt midd. Midd lever gjennom en åpning på undersiden av bladet. Unge midd klekkes fra egg som blir lagt i galle og forblir der til de eldre. Deretter de flytte til et annet tre og lage nye galls. Spindel galls vanligvis skade ikke sukker maples.

Kontroll

Lønn spindel og følte galls gjøre ingen alvorlig skade på et tre, selv om de kan gjøre dem vises syke eller syke. Noen ganger er treet ikke produsere næringsstoffer for tungt befengt blader, noe som fører til en reduksjon i bladverk. Kjemisk kontroll er sjelden nødvendig hvis din sukker lønn har en av disse typer galls. Sprøyting trærne med en miticide holder midd i barken etter vinteren, men det er ikke ofte nødvendig. Det er vanskelig å fortelle at mites er i treet inntil skjemaet galls. På dette punktet, er det for sent å effektivt kontrollere dem.