Styrkene til lysstoffrør

September 10

Styrkene til lysstoffrør

Lysstoffrør har fått en dårlig rap i noen henseender. Det er kritisert som lite flatterende, og pærer som dyrt, vanskelig å finne og treg til å svare på flippen av bryteren. Svakheter, men er mindre sammenlignet med mange sterke. I tillegg fremskritt, slik som myke, hvite og dagslys pærer eliminere en av de store bekymringene til fluorescerende lys.

Energiforbruk

En av de største styrkene til lysstoffrør er energieffektivitet. Lysrør bruker mellom 300 og 400 prosent mindre strøm til å produsere så mye lys som en standard lyspære, ifølge Energy4U.net. Over tid resulterer dette i redusert nytte kostnader, særlig hvis et stort antall lyspærer erstattes med fluorescerende lys. Den fordeler også miljøet ved å redusere energibehov.

Varme

I motsetning til vanlige lyspærer avgir lysstoffrør ikke store mengder varme. Dette gjør dem tryggere og enklere å håndtere, hindrer utilsiktet burns og godt egnet for bruk med plast nyanser. Det hjelper også indirekte redusere nytte regninger ved å holde nedkjøling kostnader. Kul lysstoffrør er også sikrere til bruk rundt barn.

Sikkerhet

Lysstoffrør er mindre sannsynlig å starte en brann, skaper en stor sikkerhet fordel. Fordi de ikke varme opp som standard lyspærer, de ikke overføres varme til brennbare elementer som lampeskjermer, gardiner, sengetøy og tepper. Vanlige lyspærer har potensial til å starte et husbrann hvis de kommer i fortsatt kontakt med brennbare stoffer.

Levetid

Fluorescent lyspærer har en mye lenger levetid enn vanlige lyspærer. En vanlig lyspære kan være forventet å vare rundt 750 timer, ifølge grønn natur. Avhengig av stilen av pære og sted kan lysrør seks siste 11 ganger så lenge vanlige lyspærer. Det betyr at de kan vare alt fra 4500 timer 8,250 timer.

Endre gamle lyspærer

Fordi de varer så mye lenger enn konvensjonelle lyspærer, er lysstoffrør ideelle for inventar som er vanskelige å finne. Takvifter, krever høye lysekroner, lukket utendørs lys og andre inventar som krever stiger eller annet utstyr for å endre lyspærer mindre vedlikehold hvis utstyrt med lysrør.