Stue tabelltyper

January 1

Stue tabelltyper

Stue tabeller legge både stil og funksjon til hjemmet ditt. Noen stue tabeller brukes til å vise dekorasjoner, mens andre brukes til funksjonelle formål, for eksempel vise magasiner eller holde væske. Noen tabeller tjene to formål ved å kombinere dekorasjon og funksjonen for å forbedre din stue.

Kaffe tabeller

Et salongbord er ofte det største tilbehøret i stuen. Velg et tema eller stil for stuen og tilpasse din salongbord til som tema. For eksempel hvis din stil for rommet er shabby chic, kan du se etter en hvit, distressed salongbord. Hvis din stil er tradisjonell, være stuebordet eik eller kirsebær tre. Pass på å velge en tabell med riktig størrelse for rommet ditt. Vanligvis bør et salongbord være samme høyde som sofaputene og være mindre enn to tredjedeler av Sofaens totale lengden. Planlegg å holde Ben klaring rundt salongbordet.

Sofa tabeller

Tradisjonelt ligger en sofa tabell mot baksiden av stue sofa. Imidlertid avhengig av stilen av rommet, kan en sofa tabell også gå mot en aksent veggen ved siden av sofaen. Det finnes to typer sofa tabeller. En type inneholder flere små skuffer. Sofa tabeller uten skuffer har fire ben, en topp og noen ganger en annen hylle, og er mer dekorativ i hensikt. De kan brukes til å vise familie bilder eller objekter som knyttes til tema eller stil i rommet. Men vær forsiktig med å fylle en sofa tabell med for mange elementer.

Sammenleggbare bord

Sammenleggbare bord er en flott måte å legge til stil og funksjon i stua. Når du har gjester, satt opp to til tre mellomstore sammenleggbare bord rundt stuen. Bruk hver tabell som en stasjon for gjestene å tjene seg selv og blande rundt. Bruke en tabell for drinker, for forretter og én for kopper og servietter, for eksempel. Plass koordinerende stoffer over hver tabell for et oversiktlig utseende.

Avslutter tabeller

Avslutter tabeller er ofte plassert på hver side av en stue sofa eller på en side av en stol. De kan brukes som står for lamper eller inneholder skuffer til å lagre elementer, for eksempel fjernkontroller. Du kan enkelt mikse og matche avslutter tabeller som passer stilen eller tema av stuen. For eksempel hvis innredningen er country-stil, kan du bruke flettet, hvit eller tre avslutter tabeller. Avhengig av rommet, plasserer du to til tre avslutter tabeller hele rommet til dekorasjon og funksjon til stuen din.