Strykebrett funksjoner

January 25

Strykebrett funksjoner

Slank design og justerbar høyder av en strykebrettet gjør det fungerer på mange måter. Strykebrett er en må-ha husholdning verktøy som du finner i nesten alle hjem. Utover den tiltenkte funksjonen for klær, bærbarhet, lett design og fleksibilitet gjør en strykebrettet en overflate av flere formål.

Strykejern

Det er polstret overflaten av en strykebrettet som gir en moderat mengde polstringen og vil gi overflaten en "gir" trykker ned klær å få rynkene ut. Utfyllingen også absorberer noe av varme og damp i en isolerende måte og transfuses det tilbake til klærne som sin varme stiger under stryk prosessen. Slank form av smale enden av en strykebrettet gjør det mulig å jern smale deler av klær, for eksempel skuldre og ermer skjorter. Samlet slanke designen gjør det mulig å jern skjørt og kjoler uten folding dem i to, ved å stikke dem over hele strykebrett overflaten.

Håndverk

Det er lett for håndverkere til å bevege mot av strykebrettet polstrede overflate; de kan jobbe på sine prosjekter på nært hold og på et behagelig høyde å se hva de gjør. Polstret overflaten fungerer som en ekspansiv nålepute som gjør det lett å feste og stabilisere intrikate deler av et prosjekt sammen, som når du gjør et plagg eller dyne.

Strykebrettet er ikke begrenset til søm Håndverksprosjekter. men. Amatører vil finne strykebrettet en praktisk ett til to person justerbar overflate for å arbeide med kjedelige, tidkrevende prosjekter, som setter sammen modellbiler og fly og smykkelaging. Med riktig prosjekt belysning er en strykebrettet en av de mest ideelle overflatene for kreative prosjekter.

Tabell

Når du trenger en på stedet tabellfunksjonen, kan en strykebrettet svar på problemet. Kanskje du har begrenset plass, men trenger en rask buffé for en spesiell middag samle. Plass en rektangulær styret kuttet til lengden og bredden av strykebrettet på toppen. Dekke det med en lang tabell når gulvet for å dekke av strykebrettet ben.

Gjør funksjonen strykebrett som svingbar skrivebord. Bruker en glatt styret med en ferdig overflate som arbeidet overflaten, plassere den over strykebrettet, og Finn enheten i et område av hjemmet som er behagelig å operere. Som et skrivebord, du kan gjøre bord bredere enn strykebrettet men må feste den til strykebrett, kanskje med stropper eller skruer.