Strukturen i en Grass Plant

April 10

Strukturen i en Grass Plant

Gress er blomstrende planter som vokser ved elongating deres stammer i stedet for å få høyde bare på stammen tips som andre planter. Røtter og bunner møtes på kronen på bakkenivå. Stilkene er beskyttet av hylser og støtte blader og blomster.

Røtter

Gir fuktighet og næring, anchor fiber-lignende, spre røttene av Gras også anlegget.

Crown

Overgangen av røttene til grønne farget, mat-produserende stilkene og bladene av en gress anlegget kalles anlegget kronen. Crown ligger på bunnen av anlegget, rett ved jord linjen.

Stammen og skjede

Eminating fra kronen over bakken er grønn stilk, vanligvis pakket og beskyttet av beige-farget, semi-tørr hylser. Gress vokse med elongating deres stammer, ikke av vokser fra tips av stammer av bladene. Nylig kalles voksende stammer som dukker opp og spredt krone tillers.

Bladet blad

Noen ganger bare kalt et blad, vokser blad av en gress fra stammen, vanligvis pakket rundt stammen med en skjede på bladet base.

Blomster og frø

Hvis ikke trimmet, produsere alle gress en løs klynge av små blomster, kalt en sitter, fra spissen av stilkene. Blomsten er ofte spiker eller spire som med en fjærlett eller plumed utseende. Etter vind pollinering blir blomster frø og korn wheat, korn og bygg, blant andre.