Strukturelle endringer i planter fra akvatiske til bakkenett

January 6

Strukturelle endringer i planter fra akvatiske til bakkenett

Hver landanlegget utviklingen kan spores tilbake til en bestemt gruppe av vannplanter, grønne algaes i taksonomisk klassen Charaphyceae. Spesifikke strukturer måtte utvikle for å tillate planter å overleve av vannet.

Endringer for å tilpasse Air

Planter måtte utvikle bestemte biologiske strukturer for å overleve de mange elementene luft bringer enn dem i vannet. For eksempel, som planter ikke er konstant er omgitt av vann, måtte de utvikle cuticle og celler for å hindre uttørking, ifølge Utah State University. De har også utviklet spesialiserte øverst celler for å skaffe karbondioksid fra luften for fotosyntese, som er rikelig i luften, men ikke vann.

Planter og Salt vann

De fleste planter kan ikke tolerere høye konsentrasjoner av salt, men noen kyst og marsh plantearter utviklet spesialiserte celler som tillater dem å lever delvis av vann ennå drikke salt vann. Mangroves, utviklet for eksempel cellulære strukturer som tillater dem å nesten helt filtrere ut salt fra sine vannkilder. Ekte planter mistet evnen til å produsere disse salt-filtrering strukturer.

Stående uten støtte

Planter måtte kunne forsørge seg selv uten hjelp av vann. De fleste planter har en substans alarmert lignin som tillater dem å vokse høy beskytter samtidig mot embolisms eller hindringer i sine årer, som kan forhindre flyten av viktige vann og næringsstoffer.