Strukturelle betongplate reparasjoner

May 8

Strukturelle betongplate reparasjoner

Bygninger er ofte bygget på betongplate stiftelser. Mens disse plater gir utmerket stabilitet og vanligvis overleve resten av strukturen, utvikle de ofte sprekker. Disse sprekker og hull kan kompromittere bygningens integritet og er vanligvis repareres ved hjelp av piers eller slabjacking teknikker.

Indikasjoner og årsaker

Vanlige indikasjoner på skadet betongplate inkluderer sprekker i vegger, feiljustert dører og mens og sprekker og buler i etasjer, som følge av hellen bosetting og kaste ut balansen av strukturen. Denne settling kan forårsakes av et utvalg eller en kombinasjon av faktorer som leire jord under fundamentet utvide eller redusere, feil blandet eller komprimert fylle materialer eller dårlig vedlikeholdt området rundt betongplate grunnlaget.

Pier reparasjoner

Installere piers reparerer betongplater gjennom å sette i underjordiske støtter å løfte betongen og holde det på plass. Kostnaden ved å bruke bryggene er en tidel av kostnadene for å erstatte grunnlaget. Pier installasjon krever ingen ferie av lokalene, ikke forstyrre verktøyet bruk og ingen tunge utstyr brukes som ville ødelegge yards eller landskapsarbeid. Det er to pier alternativer både rette ustabilitet i jord med ubalansen av strukturen.

Pier alternativer

Push piers er dunker i jorden under grunnlaget med hydraulisk RAM. Bryggene er laget av stål rør belagt med epoxy eller galvanisert stål. Spiralformede piers består av stål sjakter drevet i jorden med skruen hauger slått av en hydraulisk dreiemoment motor. Begge systemene er forankret rock eller andre vektbærende lag under strukturen som er testet for tvinge styrke før installasjonen. Når bryggene er på plass, hydrauliske Jekker raise hellen tilbake til sin opprinnelige høyde, og den holdes stasjonære med hakeparenteser sveiset eller boltet inn i veggene koblet til stiftelsen.

Slabjacking løsninger

Slabjackers bruker en kombinasjon av sand, sement, fly aske og andre materialer for å pumpe opp grunnlaget. Prosedyren er omtrent en tredjedel av kostnadene for stiftelsen erstatning. Strukturen har å være kort forlatt, men prosessen er rolig og noninvasive omkringliggende områder og kan utføres i all slags vær. Hull mellom 1,5 og 2 inches i diameter er strategisk boret i fundamentet. Injiseringsmasse blandingen pumpes langsomt under skive med en lignende størrelse dyse som fyller hvert hull. Grout tørker og oppretter trykk i hulrom, er grunnlaget hydraulisk hevet til sin opprinnelige posisjon. Hullene er lappet med betong å fullføre prosessen.