Stringless Pole-bønner

October 14

Stringless pole bønner er en rekke grønne bønne dyrket i vegetabilske hager. Uten fibrøs strengene som mange grønne bønner produserer, er de raskere å knipse for matlaging og produsere retter som er mer appetittvekkende.

Planting

Plant stringless pole bønne frø i rik jord med masse soleksponering etter de siste frost. Plass hvert frø en tomme dyp og seks inches fra neste frø.

Støtte

Stringless pole bønner form lang vinstokker og krever støtte. Bruk stolper for hver plante eller sted polakkene flere føtter fra hverandre og streng hyssing mellom dem til å lage en støttestruktur. Et espalier, gjerde eller enda en rad av korn gir også en klatring overflate.

Høsting

Sammenlignet med bush bønner, er stringless pole bønner mye lettere å plukke. Som bønner vokser opp den bærende strukturen, er det ikke nødvendig å bøye og bøye seg å plukke bønner.

Spise

Stringless pole bønner kan spises rå og i pod når plukket unge. Den vanlige forberedelse metoden innebærer feste eller bryte bønne i biter og kokende.

Typer

Stringless pole bønner kommer i flere varianter. Kentucky lurer på er en godt kjent, men andre bønner Kentucky blå og Romano italiensk.