Stress kjegle installasjon

September 20

Stress kjegle installasjon

Stress lettelse kjegler er en teknikk som brukes til å hindre isolasjon svikt på oppsigelser av høyspent elektriske ledninger som ledningene som bringer strøm til power polakker og transformatorer nær hjemmet. Disse membranene installeres for å øke avstanden mellom isolator, som er delen av disse avslutninger kan du se, og strømkabelen. Disse koner er ikke pre-bygget komponentene knyttet til oppsigelse. De er mønstre av isolerende tape og mesh som må være hånd pakket rundt isolasjon på hver wire oppsigelse.

Instruksjoner

Slå av strømmen. Rengjør synlige tidsperioden isolasjon langs banen dekket av stress membran med en stålbørste.

• Halvparten-lap isolerende tape på midten av stress kjeglen, taping til innen 1/4 tommers av avsluttede semiconducting komponenten. Halv-lapping er en elektrisk taping teknikk der hver omdreining av tape rundt en wire overlapper forrige slå av halvparten.

•Tape over midten foreskrevet lengden på stress membran å bygge opp denkjegle til de riktige dimensjonene.

•Apply halv-slikket semi ledende tapen fra 1/8 tommer under toppen av stress membran, nedover skråningen og over semi gjennomfører laget av kabelen.

• Halvparten fanget fortinnet all-kobber strikk maske fra 1/8 tommer under kanten av semi gjennomfører båndet, nedover skråningen av membran og over skjerming båndet. Koble den eksterne bakken stroppen eller pigtail det.

•Dekk hele wire oppsigelse bruker slikket halv-selv herding tape.