Strek gratis speilet rengjøring

July 27

Strek gratis speilet rengjøring

Strek gratis speilet rengjøring kan oppnås ganske enkelt, uavhengig av renere du bruker. Enten du bruker naturlig hjemmelaget rengjøringsmidler eller kommersielle forberedelser, kommer den virkelige utfordringen når det er tid å tørke speilet. Striper er igjen når speilet tørker og spor av renere eller vann er fortsatt til stede. Med riktig tørking, vil du aldri trenger å se på stygge streker igjen.

Velge materialer

Det finnes mange produkter for rengjøring speil og mange hevder å gi en stripefrie glans. Men hvis du velger å bruke en kommersiell renere, være sikker på at det er formulert for glass og inneholder ingen sterke slipende eller sure ingredienser. Aldri bruk Universal rengjøringsmidler eller de som inneholder ammoniakk på din speil.

Mange velger å bruke hjemmelaget speil rengjøringsmidler som inneholder eddik i stedet for butikk-kjøpte rengjøringsmidler. Selv om noen av disse stoffene fungerer, Glass Association of North America anbefaler bruk av bare varmt vann for å feilfri din speil. Hvis du ønsker litt mer rengjøringseffekt, og vil ikke bruke kjemikalier, gjør din egen glass og speil renere ved å kombinere like deler vann og hvit eddik i en sprayflaske.

En ren, lofri klut er også anbefalt av Glass Association, selv om mikro-fiber klær eller krøllet avis også fungerer godt. Velge de beste alternativene som er tilgjengelige på tidspunktet for rengjøring. Mens materialer er viktige, er den virkelige kunsten å få en strek gratis speilet skikkelig rengjøring og tørking teknikker.

Rengjøring og tørking

Spray speilet renere på klut eller avis eller mette den med varmt vann. Aldri spray renere, hjemmelaget eller ellers direkte på speilet. Overflødig renere kan kjøre bak speilet og langs kantene, forårsaker en støtte til vende svart og flake. Hvis bruker varmt vann, vri så mye vann som mulig fra klut.

Tørk hele speilet med klut eller papir. Retning av tørke spiller ingen rolle, så lenge du fjerne alle skitt og flekker. Bruk andre tørr klut eller stykke avis for å tørke speilet igjen, fjerne alle overflødig vann eller renere. Bruk en tørr klut hvis den første som blir for fuktig. Fjern hver dråpe fuktighet, og fortsett deretter tørke i flere sekunder etter at du tror overflaten er helt tørt.