Stramme et Moen Monticello tappekran

August 9

Moen er et amerikansk selskap som startet produksjon kraner i 1930 og ' 40s. Grunnleggeren av selskapet utviklet en av de første enkel-håndtak kranene; som i 2011 gjør Moen et stort utvalg av enkelt-håndtak og dual-håndtak kraner for kjøkken og bad. Monticello linjen Moen kraner tilbyr tradisjonelt stil kraner for toaletter. Over tid kranen kan bli løs eller lekkasje og krever innstramming av ulike festemutrene, festeskruene og vannforsyning beslag.

Monticello kraner

Monticello linjen av kraner er hva selskapet refererer til som "omfattende." En utbredt tappekran gir inntrykk fra toalettbesøk sink dekket at lampen er faktisk tre separate enheter. De varme og kalde ventilene og tuten er montert i separate hull i vasken dekk eller forfengelighet counter toppen. Hele settet er koblet under vasken eller counter toppen med fleksible slanger og tilbehør. Stram beslag på kontakten slangene med en skiftenøkkel hvis du mistenker en lekkasje fra dette området.

Tappekran håndtak og tut

Tappekran håndtak og tut fest til beslag som er montert inne vasken dekk eller counter toppen. Festeskruene holder brikkene fast på plass. Festeskruen på tuten er skjult bak en liten lue på nedre baksiden av tuten. Lokket kan fjernes ved å lirke den av med en liten skrutrekker med flatt hode. Festeskruen kan strammes med små hex nøkkel skiftenøkkel som fulgte med kranen. Hvis du ikke har det opprinnelige verktøyet, er hex nøkkel fastnøkkel sett tilgjengelige der verktøy er solgt. Tappekran håndtak kan strammes på samme måte. Spakene tappekran håndtak produseres separat og er fanget i bunnen av håndtaket. Tvinn spakene i klokkens retning for hånd. Hvis du vil bruke et verktøy - som tang - for å stramme spakene, beskytte ferdig med en klut.

Festemutrene

Hvis tuten eller varme og kalde ventilene løs etter stramme festeskruene, er neste sted å sjekk under vasken dekk eller counter toppen. Store festemutrene holder alle tre stykker fast på plass. Over tid og bruk, kan de bli løs. Stram nøtter med en justerbar tang. Må ikke strammes nøtter skadet trådene.

Vannforsyning

Hvis Monticello kranen lekker under vasken, være skyldige vannforsyning slangene som kobler vann utkobling ventilene under vasken til undersiden av tappekran håndtak. Skru slangen innredning med en skiftenøkkel.