Strålende barriere maling VS drevet Attic åpninger

October 15

Strålende barriere maling VS drevet Attic åpninger

Det er noen debatt i isolasjon verden over om loftet vents eller strålende barrierer er mer effektiv på isolerende et hjem og energikostnadene holdes nede. Hvert produkt har sine styrker og svakheter. Det beste et hus kan gjøre med denne konflikten er å studere hvert produkt for å finne som er riktig for henne hjem.

Strålende barriere

Strålende barriere maling er en type reflekterende maling som er enten malt på taket eller under taket, som rundt takskjegget og andre utsatt områder av taket eller tre. Formålet med den strålende barrieren er å reflektere varmen fra taket, forhindrer den fra å loftet eller hus. Malingen er utformet for å blokkere mye av varmen som reiser inn i et hus fra sollys. Det er også utformet for å fange varmen fra rømmer huset om vinteren og kaldere månedene. En strålende barriere på taket kan reflektere varmen tilbake i huset. Dette er en fordel om vinteren, men kan være en ulempe i sommer.

Attic ventilering

Drevet loftet ventiler bruker vanligvis elektriske vifter, selv om noen kanaler er drevet med solenergi. Solar drevet luftinntakene er ikke så effektiv som den elektrisk-drevne åpningene. Åpningene er utformet for å holde luften sirkulere internt loftet slik at varm luft vil huset. Om vinteren arbeider de for luft fuktighet fra loftet.

Fordeler

Det er fordeler til hver venting eller varme barriere. Strålende systemene fungerer best i kaldere klima. Siden barrieren maling feller varmen uten å flytte det steder, fungerer det effektivt redusere oppvarming kostnadene i vintermånedene. Loftet fan ventilasjonssystemer fungerer best i varmere klima med varme somre. Den varme luften er sirkulert og blåst vekk som hindrer varmen fra sittende inne i huset.

Betraktninger

Det er statistikk for begge produktene sier deres effektivitet. Etter horisonten energisystemer, vil en skikkelig ventilerte loftet bare være et par grader varmere enn utetemperaturen. Ifølge tallet er 75 til 94 prosent av varmen absorberes av et hus strålende varme. En strålende barriere vil hindre denne varmen fra innstigning hjemmet.

Løsning

Den beste måten å løse dette dilemmaet strålende barriere maling VS drevet loftet kanaler er å vurdere klimaet og temperaturen rundt hjemmet ditt. I et kjøligere, shadier klima blir en strålende maling barriere mer effektiv. Men for et hus i et varmt klima som mottar mye sollys, er et drevet loftet ventilasjonsåpningene system best. En kombinasjon av de to systemene kan også bli vurdert.