Støyvern & isolasjon

February 15

Støyvern & isolasjon

Det er forskjellige grunner å bruke støy barrierer og isolasjon, både kommersielle og personlig. Leger kontorer vil ikke fungere hvis midten av viktige samtaler eller operasjoner bølge av en semi lastebil overdøvet lege stemme; tilsvarende ville det være mindre enn avslappende å bor i et land hjem der alle kjøretøy på motorveien var hørbar. En rekke teknikker og materialer kan gi effektive støy barrierer og isolasjon.

Materialer

Ingeniører, arkitekter og andre planleggere bruke ulike materialer for å redusere lyd. For eksempel, ifølge Super lydisolering er gips og Sheetrock gode materialer til bruk i «redusere lyd overføring mellom rom i hjem og kontorer» mens visse typer skum pute kan "hjelpe isolere støy og vibrasjon i hjemmet og inne kjøretøyer." I tillegg bruker byggere ofte jorden hauger og betong for å redusere trafikkstøy.

Highway lyd

Byggherrene bygger flere tykke vegger for å redusere støy i kommersielle bygninger og boliger. Selv om motorveien tjenestemenn og utviklere noen ganger bygge store betongvegger mellom bygninger og motorveier, kan de også kjøpe store områder med land som sound barrierer eller tilsvarende bruke hauger av jorden eller "berms." Washington State Department of Transportation advarsler som mens en berm kan være grønn og sightly det kan også "krever ganske mye land hvis det er svært høy."

Office lyd

Enveis byggherrer kan redusere forstyrrende lyder i kontor bygninger er forsegle Vinduer og dører grundig og bygge tak med passende. Alt Allnoisecontrol.com materialer for office kan miljø inkludere tykk vegg dekker stoffer og takplater.

Hjem lyd

I tillegg til bygging av vegger boliger med gode materialer, bør byggherrer direkte spesiell oppmerksomhet til dører og Vinduer. En byen Chicago guide til lydisolering hjem antyder kjøper, "god kvalitet termisk ruten windows som vil gi noen støy lettelse," videre "Storm Vinduer med laminert glass gir bedre beskyttelse mot støy enn en ikke-laminert rute av glass." Som for dører vil "Installasjon av nye dører med weatherstripping" «gir deg den største fordelen.»

Industrielle støy

Ingeniører og bygningen ledere bruker ofte "bafflers" som er kamper på tak som absorbere og redusere reverberations i fabrikker eller workshop innstillinger. Andre vanlige støy reduksjon verktøy inkluderer lyd gardiner, som gardiner med absorberende materiale som arbeiderne kan plassere rundt spesielt støyende maskinene.