Støvsuges madrasser virkelig bli kvitt støvmidd?

December 28

Støvsuges madrasser virkelig bli kvitt støvmidd?

Støvmidd er ofte årsaken til innendørs allergi. Insekter etterlater avføring, som forårsaker allergisymptomer å utvikle. Støvmidd kan føre til åndedretts problemer og gjøre hjemmet ditt ubehagelig. Støvmidd trives vanligvis i soverommet. Hvis du mistenker at du har støvmidd, kan du fjerne dem hell. Mens støvsuging selv ikke helt fjerne støv mites, kan du kontrollere og drepe dem sammen med andre metoder.

Støvmidd

Støvmidd er nært knyttet til edderkopper og flått. Skadedyr er mikroskopiske, og trives i varme og fuktige steder. Midd dør vanligvis når luftfuktigheten faller under 40-50 prosent. Mites produserer avfall partikler og egg, og fortsette å vokse når de har partikler å forbruke, som huden og dander. Støvmidd ikke spre sykdommer, bite eller bor på mennesker, ifølge University of Oregon Health Center. Men er de skadelig for folk som er allergisk mot dem. Støvmidd trives vanligvis på sengetøy, madrasser, teppet og møbeltrekk.

Støv Mite allergi

Vanlig støv midd symptomene inkluderer Nysing, røde øyne og en rennende nese. Alvorlig støv midd allergi kan føre til astma og pustevansker. Støvmidd kan forstyrre livet ditt og gjøre hjemmet ditt ubehagelig. Hvis du mistenker at du har en støv midd allergi, kontakt din lokale allergi klinikk slik at de kan utføre riktig testene. Hvis du har en støv midd allergi, bør du ta tid å fjerne og unngå dem i soverommet og andre områder i ditt hjem.

Støvsuging

Støvmidd trives ofte på madrasser, sengetøy og puter fordi mye av hud og dander befinner seg der. Fjerne sengetøy og vask det i varmt vann med en temperatur på minst 130 grader Fahrenheit å drepe mites. Før du støvsuger støvmidd, må du steam-rense madrassen å drepe dem. Kjøre en damp renere over madrassen, og følg produsentens instruksjoner nøye. Etter steam-rengjøring, knytte en møbeltrekk slangen til et vakuum og kjøre den over alle sider av madrassen.

Andre kontroller

Sette putevar og madrass på sengen å beskytte elementene fra støv mites. Redusere luftfuktigheten i soverommet til under 50 prosent ved å plassere avfuktere ved sengen. Tillate sengen til luft ut og tørr hver morgen før du gjør sengen å unngå fangst fuktighet. Vaske sengetøy ukentlig i varmt vann å drepe støvmidd så de ikke formere seg. Sett et hepafilter i en støvsuger å samle støv midd partikler slik at de ikke spre tilbake i luften.