Støvkluter for rengjøring

February 24

Støvkluter for rengjøring

Støv er overalt. Det rir inn i våre hjem på våre sko, sifts under døren og vinduet sills og er forsterket av pet pels og dander samt mat smuler og andre hushold stoffer. Produkter florerer for støvfjerning, men de fleste støvtørking jobber kan gjøres med resirkulert stoff eller moderat priset elementer fra på supermarkedet. Hovedformålet med en fint støvkost er å fjerne støv stedet bare skyve den rundt og videredistribuere.

Myk kluter

En av de beste støvtørking verktøy er en myk klut. Det må være fuktig plukke opp støv. Dette kan gjøres ved å skylle den ofte i en bolle med varmt vann eller spritzing det lett med vann eller et rengjøringsmiddel. Kildene for god støvtørking kluter er gamle t-skjorter, gamle sweatshirts, baby tøybleier, gamle mottar tepper, flanell klær eller gamle sokker.

Fjær støvkluter

Fjær støvkluter flytte ikke bare støv. De har en naturlig elektrostatisk belastning som tiltrekker seg støvpartikler. Ta støvkost utenfor eller sted den inne en stor plastpose med halsen stengt for å riste det ut.

Støvkluter på en pinne

Fjær støvkluter, fuzzy bunter av mikro filamenter og utskiftbare kluter som skyver i eller på en holder som er knyttet til et teleskopisk håndtak er huset reneres beste venn. De la brukeren støv i høye hjørner og rent fans, lys og andre vanskelig å nå områder. Mikro filamenter og fjær naturlig tiltrekke støvet. Pads og kluter trenger et rengjøringsmiddel å hindre forårsaker støv å bli luftbårne.

Støvsugere

Håndholdte støvsugere og støvsugere med en tube vedlegg kontrollerer standardhoveddokumentet oppgaver som støvtørking bokhylle og under sofaen. En crevice verktøyet gjør støvsuge opp hybelkaninene bak sofaen puter og langs toppen av mopp styrene.

Air støvkluter

Noen ganger er det behov for å flytte luft rundt før tørke den. Dette gjelder spesielt hvis man har med elektronikk. Air støvkluter kan komme i form av en sprayboks med luft under press og en drivstoff, eller de kan være mini luftkompressorer. Disse kan brukes til å blåse over fan innløp på en datamaskin eller blåse sta støv tastaturer eller fra andre områder hvor en klut eller selv en fjærkost kan skade komponenter.

Microfiber kluter

Microfiber kluter er relativt ny på rengjøring scenen. De har som fjær støvkluter og mikrofiber bunt støvkluter, en elektrostatisk belastning som tiltrekker seg støv i stedet for å avvise det..

Pleie av renhold verktøy

Myk kluter skal vaskes med såpe og vann og hang å tørke i solen eller kjøre gjennom en tørketrommel. Sol og varme fra tørketrommel hjelp rense objektet. Fjær støvkluter skal rokkes grundig, som skal alle mikrofiber rengjøringsmidler. Endre disponibel rengjøring pads på endene av utvidelse stangen støvkluter ofte. Tom vakuum rengjøringsmidler bruk umiddelbart etter. Hvis du er bekymret for kostnadene for poser, investere i en canister vac som ikke krever en pose. Lagre trykkluft utilgjengelig for barn og kast bokser riktig.