Støttemurer for Porches

August 30

Støttemurer for Porches

Støttemurer kan være dekorative samt funksjonelle. En bruk for en støttemur er å holde jord av en veranda eller uteplass butting mot en voll eller hage seng. en annen er ganske enkelt å definere en grense mellom natur og stua. Lav stein støttemurer er vanligvis bygget uten mørtel eller sement fordi de er avhengige av gravitasjon og vekt å holde steinene på plass. Flat dukket brytes steinblokker er spesielt egnet til tyngdekraften konstruksjon. Granittblokker har en rødlig farge tilført flerfargede prikker. Kalkstein blokkene har fordelen av ikke å være så tung som granitt.

Instruksjoner

•Dig en grøft lengden på veggen med flatt blad spade. Kuttet jord fra åssiden. Grave ned 2 inches under ønsket.

•Tamp jord ned i grøften med slutten av treverk. Bruk en snekker nivå for å sjekke levelness i grøften. Legge til jord å lave områder og fjerne jord på høyt nivå.

•Spread en 2-tommers lag med grus i bunnen av grøften. Rake grus for å jevne den ut. Kontroller levelness for grus laget. Grus gir drenering slik området bak veggen ikke blitt vannfylte.

•Sett den første steinen blokker i grøften begynnelsen på den ene siden. Angi neste blokken ved siden av først, og trykk på blokken sidelengs med en gummihammer, så blokker passer tett hverandre. Avslutt raden passende blokkene sammen. Gå på nederste å presse blokkene i grus.

•Offset leddene i det neste laget som en murvegg. Dette øker stabiliteten og styrken på veggen. Angi blokkene på plass akkurat som det første laget. Gå på hvert lag av blokker for å sikre som hver blokk er godt plassert i raden.

•Legg flere rader beholder veggen til det er like høye som kuttet i åssiden. Skråstill veggen bakover mot bakken. Tilbake jord til gapet bak veggen. Kompakt jord bak veggen med treverk til tamp jorda.

Tips og advarsler

  • Stein blokker som er for lange må skjære til å passe. Opprette en cut-linjen med en diamant blad jeksel. Holde en meisel på mark og bruke en hammer til strike meisel til blokk pausene.
  • Hold støttemurer mindre enn 4 fot høy bruker tyngdekraften til å holde den sammen. Veggene over denne høyden må mørtel og sement å holde sammen.