Størrelsen på Pinky Winky hortensia

August 7

Medlem av panicle arter av hortensia, Pinky Winky munter navnet belies en alvorlig avhengighet til blomstrende. Pinky Winky blomstrer dukke opp i midtsommer og ofte holde på blomstrende til høsten, når de fleste planter er brukt. Panicle hortensia er de tøffeste hortensia rundt, vokser så langt nord som US Department of Agriculture hardførhet sone 3, hvor de kan tåle vintertemperaturer så lav som minus 30 grader Fahrenheit. Pinky Winky ble patentert i 2005.

Anlegget størrelse

Pinky Winky vanligvis vokser 6 til 8 fot høye og sprer ca 6 fot. En sterk og raskt voksende plante, Pinky Winky har en stående, buskete vane og tid kan nå 15-fots merket. Bladverket er grov anlegget trenger sjelden beskjæring unntatt å fjerne døde tre. Pinky Winky trives i rik, godt drenert jord i full sol del skygge. Pinky Winky hortensia blomst farge påvirkes ikke av jord surhetsgrad, og planten vokser i både syreholdig og nøytralt jord. Panicle hortensia kalles peegee hortensia.

Blad størrelse

I motsetning til de lyse fargene av sine blomster er Pinky Winky bladverket mørk, Matt grønn. Bladene er generelt ovale, taggete marger. Alt Pinky Winky gjør er store, og bladene er intet unntak, vokser opp til 6 inches lang. Bladene gule til lilla høsten, men er ikke prangende.

Bloom størrelse

Hortensia blomster vises i store klynger og Pinky Winky tilstreber å overgå alle i familien i både kvantitet og kvalitet. Prangende hvit blomst hodene vises i pyramideformet klynger eller panicles, i midtsommer og slå gradvis en frodig rosa farge. Hver floret har syv kronblad i stedet for fire. Som blomsten fortsetter å vokse, dukker nye, hvite kronblader på spissen av panicle, gir hodet på blomsten en tofarget titt. Ofte mens eldste kronbladene gradvis blir røde nær slutten av blomstrende sesongen, er de nyere delene av blomsten fortsatt rosa eller hvite. Pinky Winky blomst panicles kan vokse en imponerende 14 til 16 inches lang på sine solide stammer og ikke henge ned.

Bruker

For et hav av farger i hagen, kan du gruppere flere Pinky Winky hortensia sammen i en masse planting. Merk Pinky Winky vakre blomster ved å plante det alene, som en prøve. Dette anlegget er en fargerik tillegg til blandede busk grenser, også. Pinky Winky gjør en god, fargerike hekk. Du kan også beskjære for å forme den til en tree. De store blomsten panicles har lange, rette stammer og er utmerket tillegg til fersk kuttet blomsterdekorasjoner. Prøv å plassere en enkelt blomst i en høy, slank vase for en interessant midtpunktet.