Størrelsen på området for bad vask

August 24

Størrelsen på området for bad vask

Bad synker installere i countertop på badet. Vasken selv tar opp mye plass, så hvis du planlegger å installere et, sørg for at det er rom. De fleste synker kommer i standard størrelser for å passe på de fleste benkeplater, men det lønner seg alltid å planlegge og måle plassen for deg selv.

Typisk Baderom Sink størrelser

En typisk bad vasken måler mellom 13 og 16 inches i diameter. Målingen varierer fra servanter, men. Dette er bare vanlig størrelse. I en oval bad vasken, diameter over vasken fra side til side, er ofte opp til 15 inches. Diameter fra foran til bak er imidlertid vanligvis mindre å forlate rommet for en kran. Du trenger 15 inches avstanden fra midten av vasken til bakveggen installere de fleste kraner. Type vask påvirker også installasjon plass, men.

Installasjon plass for bad synker

Slik installerer en Baderom sink, kreves en minimumsavstanden. Størrelsen på vasken bestemmer hvor mye plass kreves imidlertid. Måle countertop fra foran til bak og side til side med et målebånd. Så ta den utvendige dimensjoner av vasken fra front til bak og deretter side til side for å fastslå om countertop har nok plass. Utenfor er størrelsen større enn bolle, fordi de inneholder sink felgen. Dette legger en annen tomme eller to til den totale diameteren, avhengig av hvor stor rim er. De fleste bad benkeplater er 24 inches dyp, så noen synke mindre enn 20 inches passer på standard countertop.

Regnskap for tappekran plass

I de fleste tilfeller kranen installerer øverst til vasken, så ekstra plass kreves ikke montere kranen. Imidlertid hvis din vask bolle ikke inkluderer montering plass til kranen, konto for dimensjonene av kranen base. Finn ut bredden av base og gi deg minst en tomme spillerom utover dette målet. Finne din tappekran base dimensjoner på kranens dokumentasjon eller boksen. Redusere størrelsen på vasken bollen hvis det ikke er nok plass både kranen og vask på benken.

Vanity vasker og frittstående vasker

En pidestall sink er en alt-i-ett komponent inkludert vask bolle og tappekran. Denne installerer på badet, og plass for installasjon er diktert av dimensjonene av vasken bollen. Bare måle på badet for å avgjøre om det er plass til sokkelen. Vanity synker inkluderer vask og counter toppen i ett stykke. Dimensjonene av forfengelighet diktere i dette tilfellet plassen som trengs for installasjon. Alt du trenger å gjøre er mål på badet for å finne ut om det er nok plass til å installere forfengelighet.