Størrelsen på en vaskemaskin avløp

October 20

Vaskemaskiner må være koblet til avløp for å bytte ut vannet mellom laster. Størrelsen på og oppsettet av vaskemaskin avløp er regulert av den universelle kode. Denne koden var å harmonisere avløp installasjoner og sikre at kravene avløp hele USA møtt visse universelle krav.

Vaskemaskin operasjon

Under drift blander vaskemaskin vann og såpe i vasken badekar. I toppen modeller spinner en agitator så klærne rundt i vask å avsløre alle overflater til vann og såpe blanding. I en front-loading maskin, vask i baljene selv spinn og gir agitasjonen. Etter vaskesyklusen pumpes det skitne vannet inne ut i kloakksystemet gjennom tømmeslangen vaskemaskin og i vaskemaskin avløpet.

Vaskemaskin avløp størrelser

Standard for nye vaskemaskin avløp størrelser, avhengig av universell kode, er nå 2 inches. Røret skal være mellom 18 og 30 inches høy fra gulvet, mens P-trap bør være mellom 6 og 18 inches fra gulvet. Disse standrør koble til hjem kloakk. De bør også være ventilert etter den universelle kode eller lokale kodene i ditt område.

Koble en vaskemaskin

Tømmeslangen for de fleste vaskemaskiner er vanligvis mellom 1 og 1 1/2 inches bredt. En svanehals på slutten glir inn i toppen av avløpet standpipe. Av avløpsslangen sikres inne i avløpet røret ved hjelp av en slange klemme, uavgjort eller noen andre sikre innslag. Slangen bør ikke løkker eller kinked bak maskinen, eller at vaskemaskinen sikkerhetskopiere og muligens overflyt.

Vaskemaskin avløp problemer

Noen ganger kan vaskemaskin avløp sikkerhetskopiere med lo eller annet rusk plukket opp fra vaskemaskinen. Fjerne et avløp, koble vaskemaskinen og Flytt den vekk fra drainpipe. Unclip av avløpsslangen og sett det til side. Sett inn en rørlegger 's slange i avløpet åpningen og presse den gjennom standpipe til du føler det møte motstand. Tvinn slangen og tilbake til det bryter gjennom tresko.