Størrelsen på en Twin Trøsteren for å sy

November 25

Gjør din egen Trøsteren lar deg perfekt tilpasse et sengeteppe for rommet ditt. Kjøpe spesielle materialer for å lage en dyne fra en stoff butikk. Dette inkluderer ekstra brede stoff og batting, selvfølgelig, er en av de viktigste trinnene i å gjøre en dyne bestemmer hvilken størrelse du ønsker. Det er ulike størrelser av twin kosekluter avhengig av hvilken stil som du håper å oppnå hva størrelsen på enkeltseng du må ta.

Standard Tomannsrom

Standard en twin Trøsteren er 68 inches og standard lengde er 86 inches. Dette er en omtrentlig måling som de fleste produsenter justere standarden litt for å oppnå forskjellig utseende.

Twin XL

XL enkeltsenger er vanlig i studentens sovesaler. Sengene er bare så bredt som en vanlig twin bed, men de er ca 4 inches lenger. De fleste Trøsteren produsenter gjør ikke en spesiell Trøsteren for ekstra lange twin senger, så lage din egen lar deg tilpasse en twin XL. Avhengig av hva vil du oppnå, legge til ca 4 inches i lengden av Trøsteren til å tilpasse de ekstra inches i sengen. Dette ville gjøre Trøsteren 68 inches bredt og 90 inches lang.

Øke bredden

Øke bredden på Trøsteren vil gjøre en dyne som henger langt over sidene av sengen. Dette er nyttig hvis du vil sørge for å dekke sidene av sengen eller ønsker du teppe å drapere rett på gulvet. Vil måle høyden på sengen, multiplisere det med to og Legg produktet til bredden på sengen. Standard Tomannsrom madrasser er cirka 39 tommer bredt. Det resulterende tallet er bredden av Trøsteren ønsker du Trøsteren å drapere til bakken. En dyne som er bredere enn normalt vil generelt være bredere enn 68 tommer.

Øke lengden

Øke lengden på Trøsteren sikrer at teppet forheng over enden av sengen dekke seng slutten og ben. Måle høyden på sengen og Legg til nummeret lengden på sengen å bestemme hvor mange inches lang Trøsteren skal. Standard Tomannsrom madrasser er ca 75 inches lang. En dyne som er lengre enn normalt vil være mer enn 86 inches lang. Øke lengden er også nyttig hvis du vil kaste Trøsteren øverst i sengen eller sett den under og over putene.